≡ Meniu

Philips 40PFH5300/88, televizor Smart cu 200 Hz

Televizorul LED Philips 40PFH5300/88 e un model Smart din segmentul inferior și se poate observa din ce oferă. Un model mai bun e mai scump, are mai multe porturi HDMI, USB, Android, refresh superior etc. Un televizor performant are și un design pe măsură și nu prea mai sunt televizoare cu design standard. Fiecare televizor oferă ceva nou și special, de aceea vă recomand să citiți cu atenție dotările sale.

E timpul să vă faceți un upgrade și o sufragerie nouă sau mare are nevoie de ceva pe măsură. Alternativele sunt destul de multe dacă vă doriți chiar și un televizor de 81 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 40PFH5300/88, televizor Smart cu 200 Hz

E un LED destul de bun și care a apărut anul acesta alături de modele mai mari sau chiar mai mici. Fiecare serie oferă diverse variante iar singura diferență majoră o reprezintă diagonala. Pe partea de sunet are sistem audio de 20W, ajustare automată a volumului, Incredible Surround, sunet Smart. Imaginea de 102 cm e de tip FullHD și restul specificațiilor tehnice sunt foarte bune.

Caracteristicile superioare de imagine sunt: Pixel Plus HD, refresh de 200 Hz și Micro Dimming. Ca și dotări are următoarele: tuner TV DVB-T/C, redare media prin USB, HDMIuri, USBuri și mai câteva. Ținând cont că e o serie mai ieftină nu prea excelează la capitolul dotări speciale. Nu mai există televizoare cu WiFi ready iar acelea aveau nevoie de adaptor wireless. Acum, toate au wireless integrat deci vă puteți conecta ușor la routerul wireless de acasă.

Plusuri: are o rată de refresh de 200 Hz, tehnologie WiFi, design modern pe negru, ecran mare, preț bun pentru ce oferă și sunet clar.
Minusuri: nu are prea multe tehnologii speciale.

Philips 40PFH5300/88 e alegerea corectă dacă aveți un buget limitat sau pur și simplu nu doriți să cheltuiți mai mult pe un televizor. Orice televizor poate fi pus pe perete dacă aveți un kit de montare compatibil iar prețul e foarte atractiv. Un televizor ca acesta are mai multe funcții dar nu se compară cu unul care are Android.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu