≡ Meniu

Philips 40PFH5500/88, televizor 102 cm cu Android

Philips 40PFH5500/88 se adresează celora în căutarea unui televizor cu o diagonală ok și cu sistem de operare Android. E un aparat TV în tendințe deoarece are acest sistem de operare foarte avansat și mă bucur că cei de la Philips au decis să vândă astfel de televizoare întrucât acum cei de la Sony au concurență.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre afișarea unei imagini de calitate ori despre a savura divertisment de pe net.
Vizual se prezintă bine, lucru sesizabil din imaginea de alături. Poți vedea că e un model al anului 2015 cu un design nou și foarte reușit în același timp.

Philips 40PFH5500/88, televizor 102 cm cu Android

Pe partea de specificații acest model are o diagonală de 102 centimetri, rezoluție 1920×1080 pixeli, PMR de 200 Hz și tuner digital dublu. Unghiurile de vizibilitate evident că sunt cele mai bune, fiind caracteristice unui panel IPS.
Poți beneficia de divertisment de pe net întrucât vine cu portul wireless integrat.
Pentru conectarea altor aparate la TV te poți folosi de sumedenia de conectori printre care se numără 4 HDMI-uri și 3 USB-uri.
Dacă ți se pare că aparatul ocupă prea mult spațiu atunci poți să-l montezi pe perete cu ajutorul unui suport Vesa 200×200 care poate fi luat de aici.
Greutatea aparatului e una redusă de circa 10 kilograme. Nu știu cât de mult te interesează, dar cred că era bine de știut.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, imaginea de calitate și consumul redus de curent (38W).
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K. Acest lucru nu e așa de important deoarece pe piață nu sunt așa de multe filme la această calitate, iar de la o anumită distanță nu vezi diferența dintre Full HD și Ultra HD. 🙂

Deci dacă te interesează un televizor de calitate atunci îți recomand acest Philips. O să vezi că vine cu facilități care nu le mai întâlnești la alte branduri, mai exact memorie internă mare (8GB), multe porturi și sistem Android (extensibil cu aplicații și jocuri).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu