≡ Meniu

Philips 40PFH6510/88, televizor LED de 101cm cu Android

Pentru cei interesați de un televizor foarte bun pentru filme Full HD și intrat pe net recomand Philips 40PFH6510/88. E un televizor al anului 2015 cu ecran de 40 inci, Android și procesor foarte rapid. Evident că poți să-l conectezi la net fără fir deoarece e un televizor cu port wi-fi, dar dacă nu ai router atunci te poți folosi de LAN.
Are și tuner digital de tip dublu așa încât să poți vedea posturi TV la calitate HD… dacă ai un abonament pentru așa ceva.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care se descurcă formidabil în orice situație întrucât are incorporată tehnologie actuală. Dacă vă uitați la imaginea de alături atunci puteți vedea că vizual nu arată rău. Are inclusiv Ambilight pentru a savura filmele la calitate maximă. Dacă nu știți ce presupune Ambilight atunci trebuie știu că e vorba despre o caracteristică întâlnită doar la TV-urile Philips și care iluminează muchiile în culori similare celora pe ecran.

Philips 40PFH6510/88, televizor LED de 101cm cu Android

Ecranul acestui televizor e unul de 40 inci, iar asta vine vreo 102 cm. Rezoluția e de 1920×1080 pixeli și zic că e ok, chiar dacă nu ar fi stricat să aibă 4K. Dar, dacă e să ne gândim bine atunci Ultra HD sau 4K nu ne-ar fi ajutat la mare lucru întrucât de la o anumită distanță nu mai sesizăm diferențe.
Softul e unul avansat, fiind vorba despre Android. Mulți au promis că vor integra acest OS în televizoarele lor, dar cei de la Philips s-au ținut de cuvânt.

Pro achiziția acestui model ar fi costul mic, că vine de la un brand ok, că are un soft avansat și că e ușor de utilizat. Garanția standard e una ok, dar la nevoie poate fi extinsă la mai mult prin intermediul serviciului garanția plus.
Contra ar fi că nu are rezoluție mai mare – 4K.

Deci, dacă te interesează un televizor în care să te poți baza îți recomand acest model. Vine cu o multitudine de caracteristici utile în condițiile în care consumul de curent e unul minimal. Evident că poate fi montat și pe perete prin intermediul unui suport TV 200×200 care poate fi cumpărat de aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu