≡ Meniu

Philips 40PFS5501/12, televizor din 2016 cu Android Lollipop

Philips 40PFS5501/12 e un televizor al anului 2016 dotat cu ecran de 102cm care are rezoluție Full HD și cu sistem de operare Android 5. Spre deosebire de vechile televizoare acesta e unul care vă oferă posibilitatea să vedeți conținut din multiple surse cum ar fi Netflix, Youtube, memorii externe și posturi TV HD.
Se adresează celora interesați de un model care să arate bine, să aibă tehnologie nouă incorporată și un cost de achiziție deloc mare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine cu multiple porturi și cu un ecran care nu consumă prea mult curent. Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model și mi-ar fi plăcut să pun un clip pentru a vedea cum arată acest model, dar încă nu a apărut așa ceva.

Philips 40PFS5501/12, televizor din 2016 cu Android Lollipop

Ecranul e unul cu rezoluție 1920×1080 pixeli și aș putea spune că e perfectă pentru un ecran de 40 inci. Dacă sunteți de părere că o să vă ocupe prea mult loc în cameră atunci vă va ajuta posibilitatea de a-l monta pe un suport TV 200×200.
Tunerul incorporat e unul triplu și cu ajutorul acestuia puteți vedea posturi TV la calitate digitală (HD). Aparatul are și Slot CI+ pentru cardul care-l primiți de la furnizorul de cablu.
Ramele televizorului sunt unele mici de culoare gri, iar din această cauză o să stea pe perete ca un tablou modern.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are un consum mic de curent (35W), că are multe tehnologii utile, tunerul digital triplu și multitudinea de porturi. Evident că cel mai mare plus e prezența Android deoarece în acest fel te vei putea juca și diferite jocuri din Google Play Store.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K.

Deci, dacă vrei un aparat cu soft Android și care e ușor de utilizat atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu doar arată de excepție, ci o să vezi că imaginea e una ok.
Mai sus am zic că lipsa 4K e un dezavantaj, dar într-un fel e un avantaj deoarece prețul aparatului e mai ieftin undeva pe la 2000 lei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu