≡ Meniu

Philips 40PFT4101/12, televizor de 102 cm cu sunet de 16W

Televizorul Philips 40PFT4101/12 e o variantă destul de reușită iar dacă nu v-o permiteți, cea cu ecran de 80 cm mi se pare la fel de reușită. Totuși, eu aș recomanda varianta mai mare deoarece diferența e vizibilă iar o sufragerie mare cere un model pe măsură. Nu e nevoie să-l puneți neapărat pe perete deoarece arată destul de bine și pe o comodă sau o măsuță TV. Designul e destul de simplu deoarece marginile sunt foarte înguste, iar logo-ul iasă destul de ușor în evidență.

Acest brand oferă multe soluții multimedia, indiferent de bugetul alocat și mi se par destul de competitive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 40PFT4101/12, televizor de 102 cm cu sunet de 16W

Nu e vorba de un model Smart în acest buget dar și așa, trebuie să aibă WebOS pentru a fi util. Doar sistemele de operare oferă o interfață prietenoasă cu multe opțiuni. Acest brand a ales Android pentru modelele Smart și nu orice brand a făcut această alegere. Ca oricare alt televizor, acesta poate fi folosit ca monitor dar eu vă recomand doar portul HDMI pentru a nu pierde din calitate.

Conectorii acestui televizor sunt numeroși și apreciez că are două HDMI-uri, adică se poate conecta un media player și chiar o consolă. Un televizor Smart oferă caracteristici tehnice mai bune, iar prețul e pe măsură. Noile televizoare sunt mai performante decât cele vechi din același buget și nu aș putea găsi un motiv pentru a alege unul din generația precedentă. E adevărat, un televizor mai vechi e mai ieftin dar nu oferă aceeași experiență.

Plusuri: arată destul de bine, imaginea e destul de clară, preț corect pentru astfel de caracteristici tehnice.
Minusuri: nu sunt în acest buget.

Philips 40PFT4101/12 arată destul de bine și mai există o seriei similară cu aproape aceleași dotări, mă refer la ea din clipul de mai jos și diferențele sunt destul de mici (la capitolul design, chiar nu sunt). Cu siguranță, veți face alegerea corectă și nu vă recomand un televizor de la un brand recent apărut pe piață (nu inspiră prea mult încredere).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu