Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 40PFT4201/12, televizor de 102 cm cu Digital Crystal Clear

Televizorul Philips 40PFT4201/12 l-aș alege pentru o sufragerie datorită tehnologiilor sale: Digital Crystal Clear, Micro Dimming, 200 PPI, Sunet Clar. Nu e nevoie să fie un televizor Smart dacă aveți deja un telefon care îl folosiți pentru a naviga pe web, socializa pe Facebook sau să citiți principalele știri. Bineînțeles, mai există și partea media (muzică, filme, seriale), care poate fi redată de pe un player, laptop/PC sau mediu de stocare. Fiecare player integrat are funcții diferite sau chiar vine cu unele în plus, cum e cea de înregistrare.

Oricum, acest televizor mi se pare o alegere foarte bună și dintre toate brandurile mai cunoscute, acesta pare să ofere soluții puțin mai accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 40PFT4201/12, televizor de 102 cm cu Digital Crystal Clear

Sunetul mi se pare destul de puternic pentru un TV de 40 de inci, adică ieșirea e de 2*16W. Acest aspect e foarte important deoarece un sistem audio puternic oferă și o anumită claritate audio, pe când unul cu sistem audio inferior nu poate fi dat prea tare. Acesta nu are nevoie de boxe sau soundbar, poate doar de o comodă sau măsuță TV.

La capitolul dotări nu am ce să-i reproșez, iar ceva mai multe porturi ori tehnologii wireless veți avea doar la televizoarele Smart. Are caracteristici speciale interesante dar asta nu înseamnă că nu sunt prezente și pe alte televizoare. Mă refer la funcția de Pauză TV/înregistrare USB, teletext, ajustări ecran (format). Dacă nu ați mai avut un astfel de ecran și vi se pare cam mare, puteți câștiga spațiul pierdut cu un kit de montare pentru perete (VESA 200 cu 200 mm).

Plusuri: arată foarte bine, calitate video superioară, sonorizare decentă, ecran mare și detaliat.
Minusuri: nu sunt.

mai toți producătorii au același design la televizoarele lor, doar acele piciorușe au forme diferite și logoul e altfel poziționat. Bineînțeles, mă refer la segmentul mijlociu deoarece televizoarele de peste 50 de inci arată mult diferit, în special seriile premium cu Ambilight, imagine 4K și Android. Philips 40PFT4201/12 impresionează prin calitate și nu există un televizor de la un brand nou care să fie mai bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu