≡ Meniu

Philips 40PUH6400/88, televizor cu Android

În cazul în care ești interesat de un televizor cu Android și cu o diagonală de 40 inci (102 cm cu aproximație) îți recomand modelul Philips 40PUH6400/88. Acesta e unul care are o diagonală ok, iar prezența Android L te va ajuta să poți intra pe net și să ai aceeași experiență precum pe un telefon ori tabletă.
Televizorul acesta poate fi utilizat cu succes acasă, dar și la un local deoarece are un ecran foarte mare. La el poți conecta multe aparate care te vor ajuta să utilizezi aparatul la potențial maxim. De exemplu poți conecta un sistem home cinema pentru a avea sunet mai de calitate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în orice situație. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest model… din punct de vedere vizual.

Philips 40PUH6400/88, televizor cu Android

Pe partea de specificații acest model e unul care se evidențiază cu softul smart foarte avansat, cu imaginea foarte clară mulțumită rezoluției 4K, cu tunerul digital dublu, cu prezența wireless și cu caracteristicile superioare de imagine.
Evident că are un ecran cam mare și de aceea cred că e util faptul că poate fi montat pe un perete cu ajutorul unui suport Vesa 200×200 de aici.
Vine cu rezoluție 4K, dar nu știu cât de util e acest lucru în condițiile în care nu prea multe filme sunt disponibile în acest format.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă mult, că vine de la un brand de top și că vine de la Philips.
Contra ar fi că nu are 3D. Acest lucru nu e așa de important deoarece multă lume nu e pasionată de așa ceva.

Deci, dacă te interesează un televizor cu sistem Android și care să poată fi utilizat pentru vizionarea filmelor la orice calitate atunci îți recomand acest model.
Normal că există și alte variante, de nu pot spune că mă încântă întrucât nu vin de la un brand așa de puternic precum Philips.
Dacă ecranul ți se pare prea mic atunci există modele din această serie care au ecran mai mare, iar acestea le găsești aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu