≡ Meniu

Philips 42HL730F, televizor cu redare media USB

Televizorul Philips 42HL730F impresionează la un așa preț deoarece are un ecran mare, redare USB cu suport avansat, arată bine și care caracteristic tehnice decente. Se poate observa că nu oferă prea multe tehnologii ca și alți producători poate că și de aceea prețul e ceva mai mic. Designul e plăcut iar dacă nu vă place stativul, aveți posibilitatea montării sale pe perete. Acest brand oferă multe variante dar nu toate sunt de 106 cm și cu caracteristici așa bune (un televizor mare trebuie să fie și performant).

Alternativele sunt destul de multe dacă nu luăm în calcul diagonala televizorului, însă la un așa preț nu orice brand oferă un așa televizor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 42HL730F, televizor cu redare media USB

Atât caracteristicile de imagine cât și cele de sunet sunt foarte bune. Sistemul audio nu e foarte puternic dar cam așa e la mai toate televizoarele. Mai bune, sunt sistemele audio externe care au o puterea mai mare dar voi puteți lua în calcul și un sistem home cinema. Televizoarele Smart sunt ceva mai dotate, au mai multe funcții și arată destul de bine. Deci puteți lua în calcul orice televizor dacă aveți un buget nelimitat, însă acest televizor se adresează celor care nu au un brand favorit dar vor ceva mai ieftin.

E dotat cu un bun tuner TV și playerul integrat poate reda cam orice format video, iar pentru aceasta aveți nevoie de un stick USB. Pe partea de conectivitate are: VGA, USB 2.0, două porturi HDMI, slot CI+ și altele. În pachet sunt incluse și accesoriile clasice care nu lipsesc nici la alte televizoare (telecomandă, baterii etc).

Plusuri: are unghiuri de vizibilitate generoase, diagonală mare, imagine FullHD, două porturi HDMI și puteți viziona orice film prin USB.
Minusuri: nu sunt.

Philips 42HL730F nu are multe minusuri deoarece în acest preț nu prea există concurență pentru el. Totuși, nu pot spune că oferă cea mai bună calitate video deoarece mai sunt și variantele mai mici care pot oferi tehnologii de imagine sau chiar și audio superioare, dar poate că vă interesează doar imaginea să fie cât de mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu