≡ Meniu

Philips 42PFK6589, televizor cu Ambilight 2 sided

Philips 42PFK6589/12 e un televizor de 107 centimetri care are soft smart integrat (nu e vorba de Android) și suport 3D. Din păcate nu are wireless integrat, ci e doar wi-fi ready.
Acest televizor se adresează celora care sunt în căutarea unei soluții pentru jocuri, filme 3D și canale în format HD. Cred că-ți dai seama că are ochelarii 3D incluși în pachet.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acest cost primim un televizor care are integrate toate facilitățile de care avem nevoie. Nu vine cu rezoluție 4K, dar acest lucru nu e deloc important deoarece pe piață nu se prea găsesc astfel de filme.

Philips 42PFK6589, televizor cu Ambilight 2 sided

Se evidențiază cu diagonala de 42 inci (în centimetri vine aproximativ 107), software-ul foarte avansat (aplicațiile depind de țara care e aleasă în televizor), că vine cu suport 3D și că are Ambilight 2.
Tunerul digital e unul triplu însă o să ai nevoie doar de DVB C pentru a vedea canale HD. Din păcate nu avem televiziune digitală terestră și de aceea partea DVB-T nu o să te ajute la mare lucru, deocamdată.
Deoarece are o rezoluție 1920×1080 pixeli o să poți folosi acest televizor și pentru jocuri, dar dacă îl conectezi la PC atunci trebuie să alegi opțiunea PC la HDMI (în setările televizorului).
Sunetul e unul calitativ de 22W, dar cel mai bine ar fi să apelați la un sistem dedicat de genul 2.1 ori 5.1.

Avantajele achiziționări unui PC precum acesta ar fi că are un preț de achiziție mic, că arată bine, tehnologia integrată și numărul mare de porturi (vine cu 3 HDMI-uri).
Dezavantaje nu aș putea spune că sunt, dar nu era rău dacă avea wi-fi. Oricum, cea mai stabilă legătură la net e cea prin cablu.

Acest televizor ar fi recomandarea mea pentru cineva care vrea un aparat cu care să se uite la filme, meciuri și pe care să se joace jocuri de pe consolă.
Are diverse aplicații, dar să nu vă așteptați la mare lucru deoarece softul smart e cam anemic în comparație cu cel al unui telefon ori a unei tablete. Pentru a intra pe diferite site-uri care nu au aplicații dedicate vă puteți folosi de browserul web cu care vine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu