≡ Meniu

Philips 42PFT6109, televizor Smart 3D ieftin și cu imagine generoasă

Televizorul Philips 42PFT6109 e un LED destul de bun care face parte din cea mai nouă generație de televizoare de la acest brand. Chiar dacă nu are și Amblight, arată foarte bine într-o sufragerie mare. Pe acesta puteți chiar socializare dar nu are cameră web integrată. Îl recomand și pentru că e la promoție iar reducerea e semnificativă.

Dacă vi se pare că e prea scump pentru voi, optați pentru un televizor fără tehnologie 3D sau unul cu diagonală de 80 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 42PFT6109, televizor Smart 3D ieftin și cu imagine generoasă

Nu e un televizor clasic ci unul cu funcții Smart, deci sunt ceva mai multe funcții pe acesta decât pe un televizor simplu. Bineînțeles, ca un televizor nou, acesta oferă tehnologie de conversie 2D-3D. Pe partea de sunet are ieșire de 20 W, Smart Stereo, Ambi wOOx, Incredible Surround și Smart Sound. Are tehnologii audio satisfăcătoare și pentru o sonorizare superioară, e necesar un sistem audio extern și performant.

Caracteristicile de imagine sunt următoarele: diagonală de 107 cm, imagine FullHD, iluminare de 350 cd/mp, aspect lat, refresh de 200 Hz, Pixel Plus HD și altele. Tunerul TV e unul de tip DVB-T/C și e satisfăcător că și așa puteți viziona filme și emisiune online. Are dotări decente: player multimedia integrat, WiFi integrat, LAN, 3 HDMIuri, 2 USBuri etc. Are multe porturi și sunt și diversificate, iar la televizoarele simple veți găsi doar 1 USB și 1/2 HDMI-uri.

În pachet e inclusă telecomanda clasică alături de patru perechi de ochelari (sunt variante pasive). Caracteristicile speciale ale acestui model sunt destul de multe: HbbTV, Cloud TV, Dual Core, Miracast, Pixel Plus, Cloud Explorer, autodetectare dispozitive Philips etc.

Plusuri: are un design foarte elegant, preț atractiv pentru ce oferă, ochelari 3D incluși, multe HDMI-uri etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Philips 42PFT6109 e un gadget destul de bun pentru cei care au o sufragerie elegantă și vor un televizor corespunzător. Din clipul de jos se poate observa că arată foarte bine și există mai multe variante (diagonala poate să difere). Designul e același pentru orice variantă și suportul e destul de subțire dar oferă o stabilitate foarte bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu