Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 43HFL2849T, televizor ieftin cu imagine de 108 cm

Televizorul Philips 43HFL2849T vine cu funcții inteligente care mențin volumul la un nivel plăcut, poate bloca meniul de instalare, puteți reda conținut media prin intermediul portului USB. E vorba de un model Non Smart nou care impresionează prin funcțiile speciale, iar o parte dintre ele le-am menționat anterior. Designul e destul de plăcut, iar dacă nu vă place stativul pentru masă, atunci ar fi cazul să optați pentru un suport pentru perete. Există un astfel de suport la un pachet promo care nu costă mult și merită să-l alegeți dacă vreți să câștigați spațiu în sufragerie.

Alternativele sunt destul de multe dacă v-ar interesa și un model puțin mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 43HFL2849T, televizor ieftin cu imagine de 108 cm

E vorba de o gamă nouă care nu e una Smart și nici nu poate fi la un așa preț. Totuși, noile modele sunt mai accesibile dar și mai bine dotate. Sistemul audio mi se pare suficient de performant – 16 W, dar și tehnologiile sunt la fel de importante. Doar televizoarele Smart prezintă un număr mare de tehnologii, de aceea și prețul e unul generos.

Imaginea la acest model e satisfăcătoare deoarece e una FullHD, unghiurile de vizibilitate sunt maxime, contrastul e generos, iar rata de refresh e satisfăcătoare. Cu fiecare generație, refresh-ul devine tot mai bun, astfel că această caracteristică devină neglijabilă. E foarte important ca refresh-ul să fie mare pentru ca blurul să nu mai fie prezent.

E dotat cu un tuner TV decent, intrare pentru antenă, player multimedia integrat, multe porturi și altele. Sunt incluse accesoriile clasice, adică telecomanda, cablul de alimentare și manualul de utilizare. Acest model ca și restul televizoarelor noi, poate fi montat pe perete, iar suportul recomandat mi se pare destul de bun.

Plusuri: caracteristici de imagine foarte bune, preț foarte atractiv, multe funcții interesante, fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

Philips 43HFL2849T poate concura cu destul de multe modele și dacă nu vă place această serie, puteți opta pentru una ceva mai avansată. Cu siguranță, o serie Smart poate fi mai pe placul vostru doar că nu oricine își permite un model mult mai scump (mă refer la cele cu WebOS 3.0).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu