≡ Meniu

Philips 43PUH4900/88, televizor cu design deosebit

Philips 43PUH4900/88 e unul dintre televizoarele preferate deoarece e non-Smart, are design modern, imagine 4K și multe tehnologii. Dintre acele caracteristici speicale trebuie să vă enumăr cele mai importante: design Edge, Micro Dimming, Ultra Resolution, Pixel Plus Ultra HD, porturi HDMI cu Easylink și redare meda USB. Dintre toate acestea, primele par să fie ceva nou pentru un televizor clasic. E evident că e vorba de generația nouă, deoarece s-a renunțat la stativul clasic în favoarea cele două picioare „Edge”. Următoarele două caracteristici măresc claritatea și calitatea imaginii chiar și dacă e vorba de un film HD sau FullHD.

Deci sunt multe motive pentru a alege un astfel de televizor, iar prețul mi se pare mai mult decât corect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 43PUH4900/88, televizor cu design deosebit

Nu televizor Smart trebuie să aibă sistem de operare, de aceea și evit cele Smart mai ieftine (funcțiile Smart sunt destul de banale). Imaginea e suficient de mare pentru o sufragereie sau dormitor, iar rezoluția 4K e „cireașa de pe tort”. Din păcate majoritatea conținutului media de pe internet, în special filmele, sunt la calitate video inferioară iar pentru a reda un clip la o calitate superioară vă trebuie o conexiune bună la internet.

Nu e foarte scump pentru că un televizor Smart are și WiFi iar cel de sus nu e util. Totuși, are la fel de multe porturi HDMI ca unul Smart – 3. Dacă dețineți și alte aparate de la acest brand, ele se pot conecta la acesta prin HDMI, iar ele se controlează ușor cu telecomanda inclusă.

Puteți viziona conținut media (filme), de pe un laptop sau de pe un stick USB, depinde ce preferați – cablu HDMI sau fără cabluri. Nu veți găsi dar nici nu ar avea sens un televizor de 80 cm cu imagine 4K, deoarece calitatea superioară trebuie observată ușor iar televizoarele mai mari sunt tot mai accesibile.

Plusuri: îmi place cum arată, toate acele tehnologii, rezoluție 4K, fiabilitate și calitate.
Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Cu siguranță, Philips 43PUH4900/88 nu se poate compara cu un televizor Smart dintr-o serie scumpă dar ca raport preț/specificații, cel de sus mi se pare mai mult decât ideal pentru locuința dumneavoastră.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu