≡ Meniu

Philips 43PUH6101, televizor 4K ieftin și performant

Televizorul Smart Philips 43PUH6101 e unul care vine cu imagine Ultra HD numită și 4K. Astfel, prețul nu poate fi foarte atractiv și calitatea imaginii e una superioară. Dacă vă place cum arată și ce dotări are, atunci se poate alege varianta mai mare a aceleași serii. Designul e tot mai elegant la noile televizoare, în sensul că stativul e tot mai subțire iar rama e tot mai îngustă.

Cele mai bune televizoare sunt cele lansate recent și care fac parte din serii mai avansate. Bineînțeles, vor fi televizoare care apar ulterior și care pot prezenta îmbunătățiri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 43PUH6101, televizor 4K ieftin și performant

Ecranul său e unul destul de plăcut deoarece oferă tehnologii și caracteristici foarte bune. Rezoluția 4K nu e prezentă la orice televizor în acest buget, deci v-am oferit un motiv în plus pentru a-l alege. Sistemul de operare e foarte important deoarece oferă un plus de funcționalitate. Sistemul audio de 16W e satisfăcător deoarece oferă un sunet clar și puternic. Bineînțeles, dacă aveți o cameră mare, optați pentru o variantă mai mare și dotările sunt pe măsură.

Dotările sale nu diferă față de cele ale unui model mai mare din aceeași serie sau din una apropiată. Tehnologiile wireless pot fi mai multe la variantele avansate care pot costa de 2 ori mai mult dacă discutăm de aceeași diagonală. Însă televizoare premium cu ecran de 43 de inci nu prea sunt. Televizoarele Smart oferă mai multe caracteristici speciale decât restul, dar în funcție de serie, acestea pot fi mai multe sau mai puține. La acesta sunt următoarele: Miracast, HbbTV, SimplyShare, Pauză TV, înregistrare USB, YouTube și Social TV.

Plusuri: are sistem de operare Android, tehnologie wireless, poate fi folosit ca monitor, calitate video superioară.
Minusuri: nu sunt.

Philips 43PUH6101 e la un preț destul de atractiv și nu cred că o variantă mai ieftină poate fi mai bună. De cele mai multe ori nu e nevoie de un model foarte scump ori mare pentru a fi foarte bun. Am pus prezentarea de mai jos care e cu un model destul de similar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu