≡ Meniu

Philips 43PUS6501/12, TV ieftin cu Android 5

Era o chestie de tip până apăreau pe piață televizoarele ieftin cu Android, iar Philips 43PUS6501/12 e un astfel de model. Nu doar oferă un sistem de operare avansat, ci și tehnologii moderne cum ar fi Ambilight. Alte televizoare ieftine nu au DTS, dar acesta are așa ceva, iar pentru conectarea aparatului la Internet vă puteți folosi de Wi-Fi.

Nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care poate fi montat pe perete, e 4K și are un tuner digital triplu. Alături e o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată acest model, iar la final am pus un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest model.

Philips 43PUS6501/12, TV ieftin cu Android 5

Pe partea de specificații acest model e unul care stă foarte bine întrucât are multiple porturi (4 HDMI-uri, 3 USB-uri etc), funcție monitor și sistem Android. Versiunea sistemului e 5.1 și probabil că ar fi interesant dacă ar fi disponibil un upgrade la 6.
Imaginea e una de calitate superioară deoarece vine cu rezoluție 3840×2160 pixeli, tuner digital triplu (pentru vizionarea posturilor HD) și panelul e unul de calitate.
Pentru conectarea la Internet avem la dispoziție wi-fi și LAN, dar cel mai bine ar fi să conectați aparatul fără a folosi vreun fir.

Pentru achiziția acestui model ar fi faptul că are un design plăcut, că nu e greu de folosit, multiplele porturi și că are tuner digital triplu (din generația 2 pentru T și S).
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv. Îi lipsește suportul pentru filme 3D, dar nu știu cât de pasionați ar fi de așa ceva.

Deci, dacă dintotdeauna ți-ai dorit un televizor „cu de toate” atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu doar are incorporat cel mai avansat sistem de operare de pe piață, ci vă va oferi și o imagine de calitate superioară.
În imaginea alăturată puteți vedea o demonstrație a unei funcții a acestui aparat. Puteți vedea că din punct de vedere vizual arată bine, dar va arăta și mai bine pe un perete.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu