≡ Meniu

Philips 48PFH4100/88, televizor cu ecran de 121 cm și imagine FullHD

Televizorul Philips 48PFH4100/88 e unul fără funcții Smart adică e ceva mai ieftin și nu are prea multe funcții. Dacă nu aveți alte preferințe, această serie e foarte reușită. Ceva mai bun poate fi un televizor mai mic deoarece în același buget se poate lua chiar unul Smart. Un media player extern mărește funcționalitatea unui televizor dar se poate folosi și un laptop pentru redare media. Există televizoare care pot reda fișiere media dacă le stocați pe un stick USB, dar suportul nu e așa de bun ca la un media player extern sau laptop.

Alternativele sunt televizoarele mai ieftine care poate avea o diagonală mai mică. Nu mai sunt multe televizoare clasice, brandurile preferă să lanseze. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 48PFH4100/88, televizor cu ecran de 121 cm și imagine FullHD

E un LED cu imagine de 121 cm, dar această serie oferă variante de 80 și 100 cm. Cu siguranță, acest aspect poate afecta restul dotărilor însă prețul diferă puțin. Îmi place noul design deoarece rama ecranului e mai subțire, iar stativul nu e prea elegant ca la unele serii Smart. Pe partea de imagine are un ecran de 121 cm, rezoluție FullHD, iluminare bună, refresh de 100 Hz și aspect lat. E dotat cu tuner TV, player multimedia integrat și sistem audio de 16W.

Porturile sale sunt: HDMI-uri destule, Scart, USB 2.0, ieșire audio digitală, slot CI+. Nu are multe intrări video sau prea diversificate, dar nici nu e nevoie de alte porturi sau de mai multe de același fel. Caracteristicile speciale sunt cele standard: pauză TV, înregistrare USB, buton One-stop Home, teletext 1000 pagini și EPG 8 zile. Nu există televizoare care nu pot fi montate pe perete dar kitul de montare nu e inclus.

Plusuri: preț destul de corect, arată bine, are două porturi HDMI, există și variante mai mici.
Minusuri: nu are o rată de refresh foarte mare.

Philips 48PFH4100/88 e o alegere foarte bună dacă vă interesează doar imaginea (adică să fie mare). Ceva mai bun poate fi un televizor din serie diferită și chiar de la același brand. Un televizor mare e necesar pentru o cameră mare, adică alegerea se face și în funcție de alte criterii (chiar și distanța de la care îl priviți).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu