≡ Meniu

Philips 48PFH5500/88, televizor 121 cm cu Android

Televizorul Philips 48PFH5500/88 e unul care are o diagonală de 121 centimetri și care spre deosebire de alte modele are sistem de operare Android. Includerea unui astfel de sistem e un pas înainte și beneficiem de un OS cu care suntem familiarizați pe tablete și telefoane.
Poate fi folosit pentru divertisment online, de la cablu, precum și de pe dispozitive externe întrucât are multe porturi.

Costul nu e prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre vizionat filme din diverse surse.

Philips 48PFH5500/88, televizor 121 cm cu Android

Pe partea de specificații se evidențiază cu ecranul mare de 48 inci (121 centimetri), rezoluția 1920×1080 pixeli softul Android și multitudinea de porturi. Ecranul e unul mare și de aceea cred că veți fi încântați de faptul că poate fi montat pe un perete prin intermediul unui suport Vesa 200×200 de aici.
Vine cu 4 porturi HDMI care te ajută să conectezi diferite aparate la el așa încât să poți vedea diferite filme.
Faptul că are tuner digital dublu te ajută să poți vedea posturi TV la calitate HD, dar s-ar putea să ai nevoie și de un abonament specific.
Fiabilitatea aparatului e una ok din punctul meu de vedere întrucât are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult cu ajutorul Garanției Plus.

Pro achiziționarea aparatului acesta ar fi că vine de la un brand serios (european), că nu costă prea mult, că are o rezoluție ok, consumul de curent redus și softul Android avansat.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K și tuner digital satelit. Aceste lucruri nu sunt unele importante din punctul meu de vedere, iar lipsa lor nu are un impact asupra funcționării la parametri maximi.

Deci, dacă te interesează un model de televizor care să fie avansat din toate punctele de vedere atunci acest Philips ar fi recomandarea mea. Nu vine cu suport 3D, dar asta nu-i o problemă în opinia mea, dar dacă vrei neaparat un televizor 3D atunci trebuie să te îndrepți înspre acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu