≡ Meniu

Philips 48PFH6300/88, televizor Non Smart cu Ambilight

Televizorul Philips 48PFH6300/88 e unul destul de reușit chiar dacă nu are sistem de operare. Există televizoare Smart ieftine dar nu le recomand deoarece funcționalitatea lor e destul de limitată. Am pus poza de jos pentru a vă face o idee despre el și sunt și alte serii care arată cam la fel cu cea de jos. Un televizor nu trebuie să fie neapărat Smart pentru a oferi o calitate video decentă. Dintre caracteristicile sale, amintesc următoarele: Perfect Pixel HD, Micro Dimming, Perfect Natural Motion (refresh mare), Ambilight, LED FullHD. Toate acestea îmbunătățesc calitatea imaginii și e recomandat să încercați filme 1080p pentru a vă face o idee despre el.

Alternativele sunt destule dacă luăm în calcul doar prețul și o diagonală mai mică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 48PFH6300/88, televizor Non Smart cu Ambilight

Tehnologiile prezente pe acest model sunt conforme cu piața, de aceea nici nu aș recomanda un model vechi. Sonorizarea e destul de bună deoarece e puternică și tehnologiile audio sunt satisfăcătoare. Noile televizoare nu mai au nevoie de periferice și dacă aveți un stick sau HDD extern, conținutul media poate fi redat folosindu-vă de USB-ul televizorului.

Porturile sale sunt diversificate și suficiente pentru a conecta mai multe la el. Oricum nu cred că veți conecta un PC la el, ci eventual un home cinema dacă doriți să puteți televizorul în sufragerie. Sunt incluse accesoriile standard iar pentru a conecta un media player ori laptopul la acest televizor, vă recomand un cablu HDMI.

Plusuri: tehnologia Ambilight 2, porturi suficiente, refresh ridicat – 700 Hz, design subțire, ieșire audio puternică – 20W.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Philips 48PFH6300/88 nu e unul dintre televizoarele simple dar cu un astfel plăcut și Ambilightul parcă îi mărește imaginea. Această tehnologie de iluminare e prezentă doar la televizoarele acestui brand. Poate fi montat pe perete dacă nu vă place sau nu aveți o masă pentru TV. Nu toate seriile oferă televizoare în multe variante, de aceea puteți opta simplu pentru versiunea disponibilă chiar dacă e puțin mai mare (nu mai trebuie să-l schimbați prea repede).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu