Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 49PFS5501/12, televizor cu Android și design argintiu

Televizorul LED Philips 49PFS5501/12 poate înlocui orice televizor dintr-o serie precedentă și nu veți regreta alegerea făcută. Poate că ați observat, televizoarele Smart sunt tot mai ieftine, astfel că cele fără sistem de operare sunt pe care de dispariție. Acum puteți lua un televizor Smart mai mic chiar și cu imagine FullHD la un preț destul de mic. Acest lucru se datorează faptului că au fost lansate televizoarele 4K.

Arată foarte bine pe argintiu și are un preț corect pentru ce oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 49PFS5501/12, televizor cu Android  și design argintiu

Are un ecran LED destul de mare – 123 cm, iar rezoluția 1920 cu 1080 pixeli e satisfăcătoare. E nevoie de o rezoluție 4K dacă televizorul e mult mai mare pentru că e foarte important ca detaliile să fie mai evidente. Dacă nu aveți un monitor mare pentru desktop PC, acesta poate fi conectat cu un cablu HDMI. De asemenea, se poate folosit un laptop ca un media player portabil pentru a reda un anumit conținut doar că e nevoie de o alimentare suplimentară (laptopul nu are o autonomie de viață mare).

Caracteristici superioare de sunet sunt foarte importante atunci când vă uitați la un film 1080p și nu cred că ar avea sens să cumpărați un sistem audio clasic.

Pe parte de dotări, televizorul are tuner TV de tip DVB-C/T/T2/S/S2, player multimedia integrat, LAN, WiFi, USB-uri destule, slot CI+, HDMI-uri și altele. E normal să aibă dotări mai multe că doar nu e un televizor simplu. Are caracteristici speciale ca: HbbTV, pauză, înregistrare TV, browser web, magazine online pentru filme, Social TV, YouTube etc. Ideea e că e un televizor ceva mai bun decât restul în același buget și chiar nu văd de ce nu l-ați alege.

Plusuri: imagine destul de clară, finisaj elegant, sunet destul de clar și puternic.
Minusuri: nu prea sunt.

Philips 49PFS5501/12 poate oferi o experiență cinematografică interesantă chiar dacă nu e foarte scump, iar dimensiunea ecranului e esențială. Din clipul de la final se poate vedea că arată foarte bine cu acel finisaj argintiu și că nu cred că e nevoie de un suport pentru perete (are niște piciorușe destul de subțiri).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu