≡ Meniu

Philips 49PUH4900/88, televizor 4K de 49 inci

Philips 49PUH4900/88 e un televizor non smart, dar care are tehnologie Ambilight, rezoluție 4K și tuner digital dublu. E un televizor oarecum simplu cu tehnologie la zi care are funcționalitatea extensibilă cu ajutorul diferitelor dispozitive cum ar fi un player multimedia cu Android. Aceste dispozitive pot fi conectate la porturile HDMI.

Un televizor precum acesta poate fi recomandarea mea pentru cineva în căutarea a ceva simplu, dar care să poată fi utilizat la vizionarea filmelor cu rezoluții ridicate. Alături puteți vedea cum arată acest model, iar din clipul de la final se poate vedea mai bine acest model.

Philips 49PUH4900/88, televizor 4K de 49 inci

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și se comportă exemplar. În cazul în care sunteți de părere că ocupă prea mult datorită diagonalei de 123 centimetri atunci trebuie știu că-l puteți monta pe un suport compatibil Vesa 400×200 pixeli.

Pe partea de specificații acest model vine cu o diagonală de 49 inci, rezoluție Ultra HD/4K și 3 porturi HDMI. Poți viziona cu acest aparat diferite emisiuni în calitate HD deoarece are tuner digital DVB C/T, iar pentru vizionarea filmelor de pe dispozitive externe te poți folosi de cele două porturi USB 2.0.
Consumul de curent nu e unul mare deoarece aparatul vine cu un consum de 73W datorat diagonalei de 49 inci.
Nu are soft smart precum alte TV-uri din această perioadă, dar poți viziona Netflix dacă o să conectezi un un aparat extern cum ar fi un laptop ori un player.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, că vine de la un brand european, multitudinea de porturi și posibilitatea montării pe un perete.
Contra achiziției ar fi că nu e cu Android.

Modelul acesta vine cu multiple lucruri utile, dar și cu Ambilight care te va ajuta să vizionezi diferite filme cu o lumină ambientală ok. Acest Ambilight îl poți găsi doar la televizoarele celor de la Philips, dar se pot cumpăra diferite neoane pentru alte televizoare.
Pentru a vedea mai bine cum arată acest model am pus alături un clip cu el. Chiar dacă nu e în limba română sper să înțelegeți ceva.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu