≡ Meniu

Philips 49PUH6101/88, televizor de 123cm cu Android

Philips 49PUH6101/88 e un televizor de 123 centimetri adresat celora care vor un aparat în tendințe, adică cu rezoluție 4K și software Android.
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir întrucât are LAN, dar și Wi-Fi integrat (o să vă trebuiască și un router wireless).

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar în acesta e inclus sistemul de operare avansat, imaginea de calitate bună și multiplele porturi. Din imaginea alăturată se poate vedea televizorul, iar eu nu pot să nu remarc o oarecare asemănare de design cu Samsung.

Philips 49PUH6101/88, televizor de 123cm cu Android

Ecranul e unul de 123 centimetri care are rezoluție 4K și un panel foarte clar. Consumul de curent al acestui ecran e redus deoarece ecranul e unul LED. Rezoluția 4K e de 4 ori mai mare decât cea Full HD, iar din această cauză filmele vor fi mult mai clare.
Sunetul e unu ok cu surround și cu o ieșire de 16W. Normal că pentru un sunet ok e recomandare să utilizați un home cinema.
Tunerul digital integrat e unul normal de tip dublu (DVB C și T) și vă va permite să vizionați posturi TV la calitate HD dacă aveți și un abonament specific.
Având o greutate redusă de 11 kilograme putem spune despre acest aparat că e unul ușor de montat.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că are OS Android și multiplele porturi. Și aspectul e un plus deoarece e un televizor slim care va arăta foarte bine pe un perete.
Contra achiziției ar fi că nu are tuner HD triplu și două intrări de antenă.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată fi utilizat la vizionat de filme și pentru divertisment de pe Internet atunci acest model ar fi recomandarea mea. Venind cu un sistem avansat acest aparat e unul extensibil cu diverse aplicații din Google Play Store. De exemplu, prin intermediul aplicației Netflix o să aveți acces la diverse filme și seriale de pe stream.
Alături e un video din care vă puteți face o părere despre design și sistem.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu