≡ Meniu

Philips 49PUS6501/12, televizor de 123 centimetri cu soft Android

Philips 49PUS6501/12 e un televizor de ultimă generație din seria PUS6501/12 și se evidențiază cu softul Android, lumina ambientală Ambilight, rezoluția 4K, multitudinea de porturi și tunerul digital triplu.
E televizorul perfect pentru cei interesați de un aparat modern care să nu coste prea mult și care să aibă un consum de curent mic.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor care are porturi de rețea și un software care permite vizionarea conținutului din diverse surse, inclusiv de pe Netflix. Până de curând nu era posibilă vizionarea de filme de pe acest serviciu deoarece nu era disponibil în România, dar acum se poate.

Pe partea de specificații acest model e unul care se evidențiază cu diagonala de 123 centimetri (transformare aproximativă din 49 inci), software-ul Android 5.1, multitudinea de porturi (4 HDMI-uri și 3 USB-uri) și tunerul digital triplu (are DVB S2, T2 și C).
Nu va fi nevoie de receptor deoarece are slot CI+ în care poți insera un card pentru a vedea posturile codate.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, software-ul extensibil, că arată bine, posibilitatea montării pe un perete, disponibilitatea wi-fi, și rezoluția 3840×2160.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Dacă te interesează un aparat care să arate bine și să afișeze o imagine de o claritate superioară din diferite surse atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Montarea pe perete se realizează cu ajutorul unui suport compatibil Vesa 400×200, iar modele compatibile găsiți aici.
În trecut erau televizoare de ultimă generație, dar fără dts, acest model având așa ceva vă dați seama că o să beneficiați de sunet superior când vă uitați la filme *.mkv. Dacă nu ar fi avut dts atunci nu s-ar fi auzit sunetul la filmele menționate anterior.
Per ansamblu e unul dintre cele mai bun televizoare ale momentului și chiar nu-mi vine să cred ce preț mic are. Anul anterior, televizoare care aceste dotări ar fi costat dublu sau triplu.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest aparat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu