≡ Meniu

Philips 49PUS7100/12, televizor cu Android L

Televizorul Philips 49PUS7100/12 e unul foarte avansat hardware și software. Ecranul său e unul mare de 49 inci, rezoluția e 4K, iar sistemul de operare instalat e Android 5. Cu ajutorul acestui aparat o să vă puteți bucura de senzații la calitate superioară mulțumită ambilight 2 (de două muchii), unui refresh soft de 800 Hz (PMR) și altor lucruri pe care le voi menționa mai jos.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte bun care vine cu tuner digital triplu și cu rezoluție Ultra HD. Vizual se prezintă bine, lucru sesizabil din imaginea de alături, dar și din clipul care l-am postat la final.

Philips 49PUS7100/12, televizor cu Android L

Pe partea de specificații acest model e unul excelent din toate „unghiurile” deoarece diagonala e una de 123 centimetri (numai bună pentru vizionat filme ori meciuri), rezoluție e 3840×2160 pixeli, poate fi montat pe perete cu suport Vesa 300×300 de aici, iar playerul integrat e unul foarte avansat putând reda o mulțime de formate.
Legat de soft trebuie să spun că e similar celuia de pe tablete și telefoane. Fiind familiar nu veți avea probleme în a-l utiliza.
Pe partea de porturi se laudă cu 4 HDMI-uri și cu 3 USB-uri printre multe altele.
Pentru diagonala de aproximativ 123 centimetri are un consum de 75W care nu e deloc mare.

Pro achiziția acestui televizor ar fi că vine de la un brand european, că nu costă prea mult, că arată bine, că vine cu ambilight și că poate fi utilizat ușor grație sistemului de meniuri. Un alt lucru pozitiv e faptul că are suport 3D, iar în pachet sunt livrați inclusiv ochelari 3D.
Contra nu ar fi vreun motiv deoarece chiar e un aparat bun pentru banii care-i plătim pe el.

Deci, dacă vă interesează un aparat cu care să puteți viziona filmele preferate la calitate ok vă recomand acest model care vine cu tot ce ai avea nevoie de la un televizor.
Din clipul de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest televizor și ce poate. În special legat de sistemul de operare de care eu zic că cei de la Philips trebuie să fie mândri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu