≡ Meniu

Philips 49PUS7101/12, TV Slim cu rezoluție 4K Ultra

Philips 49PUS7101/12 e unul dintre cele mai bune televizoare ale celor de la Philips deoarece are sistem de operare Android, rezoluție 4K și tuner digital triplu (din generația 2).
Diagonala e una perfectă pentru filme, meciuri și divertisment online (filme de pe Netflix ori alte servicii).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat cu multiple porturi și multiple lucruri care fac imaginea mai clară. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată și la final am pus un clip care îți arată mai în detaliu televizorul.

Philips 49PUS7101/12, TV Slim cu rezoluție 4K Ultra

Pe partea de specificații acest model se laudă cu ecranul de 123 centimetri care are rezoluție 3840×2160 pixeli, cu mulțimea de porturi, tunerul digital triplu (DVB T2, C și S2), că are suport DTS (poți vedea filme *.mkv cu sunet) și că are un soft foarte avansat (Android 5.1).
Acest televizor al anului 2016 e unul dintre cele mai avansate TV-uri de pe piață, iar asta e așa datorită dotărilor tehnologice și OS-ului. Vei vedea că interfața e una familiară întrucât e precum cea de pe telefoane ori tablete.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine (designul slim e unul dintre punctele forte ale acestui model), că oferă o imagine de claritate superioară și că are 3 USB-uri (te vor ajuta să poți conecta mai multe harduri externe pentru a vedea conținutul de pe ele, dar poți conecta o tastatură ori alte periferice).
Contra nu ar fi vreun motiv. Chiar dacă nu are 3D eu nu zic că ar fi un minus deoarece posibilitatea vizionării de filme 3D e mai mult un lucru de marketing.

În concluzie, dacă te interesează un aparat care să te ajute să beneficiezi de divertisment de calitate atunci acest model ar fi recomandarea mea. În opinia mea nu vei găsi ceva similar la alți producători, iar dacă nu dispui de suficienți bani pentru acest model atunci există posibilitatea să-l cumperi în rate de aici.
Din clipul de alături poți vedea o prezentare a modelului acesta din seria 7000.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu