≡ Meniu

Philips 50PFH4509/88, smart TV de 127 cm la 2099 lei

Philips 50PFH4509/88 e un televizor destul de popular care a trecut ca pâinea caldă la alte magazine. Se recomandă prin prezența unui ecran mare de 50 inci (în centimetri e 127), soft Smart, tuner digital dublu, rezoluție Full HD și port LAN (pentru net).
Cred că ar fi perfect pentru cineva care vrea să-și facă un cinema acasă sau chiar pentru un local. Mai mult, modelul 40pfh4509 a primit 4 stele de la cei care-l folosesc.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani noi primim un produs de calitate superioară care va rula perfect filme Blu-ray ori posturi TV în format digital.

Philips-50PFH4509-88

Specificații care sunt importante la modelul acesta sunt ecranul mare de 50 inci, rezoluția 1080p și PMR-ul de 200 Hz. Evident că te-ar interesa și softul său, din moment ce e un TV smart, dar nu vei avea acces la multe aplicații deoarece există restricții în funcție de regiune.
Pentru conectarea diferitelor aparate acest televizor e unul care vine cu multe porturi. Utile se vor dovedi porturile USB și HDMI. Cel USB e pentru conectarea memoriilor USB ori a unui hard extern, iar cel de HDMI e pentru conectarea unui PC.

Plusuri ar fi ecranul mare, că nu costă prea mult, fiabilitatea crescută și că arată destul de bine.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție 4K și soft Android. Unii ar considera că și lipsa wireless (e Wireless Ready) ar fi un minus, dar eu prefer să leg televizorul la net cu cablu.

Deci, dacă te interesează ceva mare pentru o cameră mare ori pentru o terasă (că tot a venit primăvara) atunci modelul acesta ar fi o recomandare din partea mea.
Alături e un clip din care-ți poți face o părere despre cum arată acest televizor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu