≡ Meniu

Philips 50PFH5300/88, televizor Smart cu tehnologie LED

Televizorul Smart Philips 50PFH5300/88 e ceva mai nou decât restul și are un design pe măsură. Poate că nu e cea mai avansată soluție multimedia dar oricum e mult peste un televizor obișnuit. Acesta poate înlocui orice televizor vechi și arată mult mai bine. Rama sa e mai îngustă și e pe culoarea neagră, iar stativul are o formă interesantă. Acest brand oferă multe soluții interesante și pentru bugetul fiecăruia, dar prețurile mi se par justificate pentru ce oferă.

Dacă vi se pare cam scump, o soluție ar fi să optați pentru o variantă de 81 cm. Ideea e că un model mai mic poate fi mai ieftin dar depinde de serie, pentru că fiecare serie oferă ceva în plus sau în minus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 50PFH5300/88, televizor Smart cu tehnologie LED

Acest televizor e unul decent deoarece la o diagonală de 126 cm are caracteristici tehnice bune: imagine 1080p, iluminare de 300 cd/mp, aspect lat, 200 Hz, iluminare LED și altele. Sunetul mi se pare foarte bun cu toate acele tehnologii, dar e loc de mai bine. Pentru o experiență pe măsură vă recomand un sistem home cinema sau chiar niște boxe, depinde de bugetul vostru sau de preferințe.

Are un player multimedia integrat cu redare media dar cu browserul web puteți accesa conținut și de pe web. Se poate conecta orice la acesta deoarece are HDMI-uri.

Poate fi pus pe perete cu un kit de montare corespunzător și aveți de ales între diverse variante, dar și cel mai ieftin e bun. Eu aș alege să-l pun pe perete deoarece se câștigă spațiu și nu mai e nevoie de măsuță pentru el. Oricum, nu e chiar mic și poate că nu vă place stativul său. Caracteristicile speciale sunt decente: MultiRoom Client, SimplyShare, Miracast, HbbTV, WiFi Direct, teletext, EPG, Audio Return Channel.

Plusuri: are destule porturi, imagine FullHD, refresh bun, design elegant, sunet decent etc.
Minusuri: nu are multe caracteristici speciale.

Philips 50PFH5300/88 e o alegere bună dacă vreți ceva mai elegant decât un televizor clasic. Funcțiile speciale nu sunt foarte multe și la seriile mai avansate sunt ceva mai interesante și sofisticate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu