≡ Meniu

Philips 50PFH6510/88, televizor cu Android și diagonală de 126 centimetri

Philips 50PFH6510/88 e unul dintre cele mai bune televizoare cu Android și vine ca o alternativă la Philips 40PFH6510/88. Diagonala de 50 inci (126 centimetri cu aproximație) e una care face televizorul foarte bun pentru o cameră mare, dar și un restaurant.

Nu aș putea spune că are un preț prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat extrem de avansat tehnologic (software și hardware).
Vizual se prezintă bine, lucru sesizabil din imaginea de alături. Cred că ai observat că e vorba de un aparat cu Ambilight așa încât senzația să fie și mai bună.

Philips 50PFH6510/88, televizor cu Android și diagonală de 126 centimetri

Ecranul e unul dotat cu rezoluție 1920×1080 pixeli, procesorul e dual core, iar sistemul de operare e Android TV (un Android special făcut pentru televizoare). Evident că acest ecran are unghiuri de vizibilitate perfecte, iar din această cauză TV-ul poate fi folosit și pentru a crea un home cinema. 😉
Poate fi montat pe un perete prin intermediul unui suport TV 400×200 pixei care îl poți lua de aici. Prin montarea pe un astfel de accesoriu o să economisești spațiu în cameră.
Pentru a naviga ușor pe net, acest TV e dotat cu o telecomandă inteligentă care vine și cu un touchpad destul de interesant.
Probabil că unele persoane se vor întreba de ce nu vine cu procesor quad core, dar pe mine nu mă deranjează modelul dual core întrucât e unul foarte bun. Procesoarele quad core sunt mai mult o chestie de marketing și nu e neaparat nevoie de ele.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul mic, că vine cu multe porturi, prezența wireless LAN, că are Android și rezoluția ok.
Contra ar fi lipsa rezoluției 4K. Acest minus nu e unul major deoarece de la o anumită distanță nu facem diferența între Full HD și 4K.

Deci, dacă vrei un televizor cu care să poți urmări divertisment din diferite surse (de la cablu, de pe net, de la un aparat extern etc) atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături poți să-ți formezi o părere despre cum arată acest sistem de operare cu aproximație.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu