≡ Meniu

Philips 50PUH6400/88, televizor cu Android și imagine 4K

Philips 50PUH6400/88 e alegerea corectă dacă vreți un televizor din noua serie și acesta e fără Ambilight. Era mai interesant dacă avea tehnologie deoarece ar fi oferit o experiență diferită (mai plăcută). Ținând cont de toate specificațiile tehnice de mai jos, tehnologii și interfață, poate fi alegerea corectă iar prețul e pe măsură. Pentru mulți prețul pare prea mare dar se uită faptul că 4K e cât patru imagine FullHD. Chiar dacă nu e foarte mare acel ecran, detaliile sunt evidente și trebuie să puneți un film 4K ca să observați.

Alternativele sunt destul de multe deoarece acesta e un model scump iar în acest buget intră multe televizoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 50PUH6400/88, televizor cu Android și imagine 4K

Specificațiile tehnice sunt următoarele: iluminare LED, ieșire audio de 20 W, imagine de 126 cm cu imagine 2160p, 700 Hz și altele. Ar mai fi și tehnologiile de imagine și sunt dar nu le voi mai enumera deoarece mi se par foarte bune și îmbunătățesc calitatea. Ținând cont că e oferit de un brand atât de experimentat, ar trebui să țineți cont de toată gama nouă (dacă nu vă place acesta).

Televizoarele 4K sunt de cel puțin 40 de inci și nu văd rostul unui televizor mai mic. La o anumită distanță nu s-ar vedea diferențele între acesta și unul FullHD. Are multe porturi USB și HDMI pentru conectarea diverselor periferice sau gadgeturi. În plus un astfel de televizor oferă: memorie internă de 8 GB, HbbTV, teletext 100 pagini, detectare automată dispozitivelor Philips și altele. Pentru o conectare mai ușoară la internet se poate achiziționa un router wireless.

Plusuri: arată foarte bine, ușor de folosit, Android, refresh decent, imagine detaliată și sunet puternic.
Minusuri: nu are Ambilight.

Philips 50PUH6400/88 nu are Ambilight dar nu e nevoie cât timp aveți sufragerie cu spoturi sau cu iluminare bună. Poate fi pus și în dormitor dacă doriți, dar trebuie să fie destul de mare pentru a nu-l privi prea din aproape. Televizoarele cu Android sunt cele mai bune deoarece oferă cea mai bună experiență, chiar și Sony a optat pentru acest sistem de operare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu