≡ Meniu

Philips 55PFH5500/88, TV smart cu Android al anului 2015

Cei de la Philips au scos generația de televizoare Smart cu Android a anului 2015 din care face parte modelul Philips 55PFH5500/88. Acest model de 55 inci vine ca o alternativă la televizoarele celor de la Sony (modele cu Android) și se recomandă prin rezoluția Full HD, tunerul digital dublu, numărul mare de porturi și softul foarte avansat.
Cei care vor alege modelul 55PFH5500 vor fi foarte mulțumiți întrucât calitatea imaginii e dintre cea mai bună, iar consumul de curent e foarte mic. Poate că unii vor zice că are o diagonală prea mare, dar se poate monta pe perete prin intermediul unui suport Vesa 400×200 pe care-l poți lua de aici.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și pe acești bani primim un aparat care nu doar costă puțin, ci incorporează facilități foarte utile cum ar fi tunerul digital dublu, diagonala ecranului de 139 centimetri, multe porturi și un soft cu care ești familiarizat pe tablete și telefoane.

Philips 55PFH5500/88, TV smart cu Android al anului 2015

Ecranul de 139cm face ca acest televizor să fie unul foarte bun pentru meciuri, jocuri ori filme Full HD (Blu-ray).
Conectarea la net se poate face prin intermediul portului wi-fi care e unul integrat, iar dacă nu ai router atunci poți să conectezi televizorul la net prin intermediul portului LAN.
Având Android acest televizor vine și cu o memorie de 8GB pentru instalarea diferitelor aplicații, dar trebuie avut grijă întrucât aceasta se va umple foarte rapid.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, disponibilitatea unui soft foarte avansat, că are o fiabilitate ridicată și că are un consum mic de curent.
Contra ar fi că nu are rezoluție Ultra HD. Eu zic că nu-i un lips prea important deoarece de la o anumită distanță nu mai deosebești rezoluția. 😀

Deci, acest aparat e unul dintre cele mai avansate datorită sistemului care-l are instalat pe el.
Philips făceau cele mai bune televizoare, dar pe parcursul timpului au fost depășiți de Samsung ori alți producători asiatici. Se pare că acum prin intermediul acestui nou model ei vor reuși să ajungă pe primele poziții pe lista de cumpărături a dvs.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu