≡ Meniu

Philips 55PFH5609/88, televizor Smart de 140 cm

Televizorul LED numit Philips 55PFH5609 e o alegere inteligentă deoarece arată bine, e performant, are funcții Smart și dotări bune. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt: Pixel Plus HD, 1080p, Smart TV, Dual Core, 200Hz, Cloud Explorer și altele. Acestea se regăsesc pe seria PFH5609 și deci există modele similare doar cu diagonală diferită, iar caracteristicile sunt același (e și normal să fie așa). Poate că vi se pare prea scump, însă nu e vorba de un televizor clasic și se poate observa și după designul său. Îmi place combinația de negru cu argintiu.

Prețul e cam mare dar e justificat de toate cele menționate mai sus, dar voi enumera și alte caracteristici ale sale mai jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 55PFH5609/88, televizor Smart de 140 cm

E un LED ce a apărut anul acesta și care nu are tehnologie 3D, dar e un televizor Smart. Are difuzoare puternice, tehnologii audio avansate și nu cred că mai e nevoie de ceva suplimentar. Caracteristicile de imagine sunt următoarele: rezoluția 1080p, luminozitatea de 300 cd/mp, diagonală de 140 cm, 200 Hz și altele. Rata de refresh e o caracteristică destul de importantă deoarece îmbunătățește mult claritatea imaginii (reduce blurul la imagini).

Tunerul TV e cel standard și nu cred că are prea mare importanță cât timp e mai mult decât un televizor. Caracteristicile speciale sunt ceva mai multe decât cele de sus, de aceea, voi enumera doar pe cele care nu le-am menționat deja: înregistrare USB/pauză TV, Netflix, Spotify, magazine online, browser web, wireless etc. Pentru a vă conecta la internet e nevoie de un hotspot ori de un router wireless acasă, dacă nu aveți unul e cazul să vă luați unul.

Plusuri: toate cele menționate în primul paragraf, designul său, fiabilitatea, sunet puternic și clar, calitatea imaginii, stand subțire etc.
Minusuri: poate fi prețul.

Philips 55PFH5609/88 e o alegere bună pentru cei care vor ceva mai mult decât un televizor și sunt dispuși să dea ceva mai mulți bani. Îl recomandă designul, performanțele sale dar și faptul că e la promoție (limitată). Dacă-l veți alege acuma, veți economisi niște bani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu