≡ Meniu

Philips 55PFT5500/12, televizor cu Android 5.1 și imagine FullHD

Philips 55PFT5500/12 e destul de accesibil dacă e să-l comparăm cu televizoarele 4K. Sunt destui utilizatori care nu doresc un televizor 4K, deoarece fie e prea scump, fie nu se uită la filme 4K. E o trecere destul de mare dacă actualul model e foarte vechi și veți observa ușor diferențele. Dacă ar fi să aleg un televizor pentru sufragerie, aș alege acesta deoarece e unul Smart cu imagine mare. Poate fi montat precum cel din clipul de la final ori poate fi pus pe perete.

Dacă nu vă este pe plac ori vă depășește bugetul, alegeți unul de 101 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 55PFT5500/12, televizor cu Android 5.1 și imagine FullHD

Chiar dacă nu pare a fi mare diferență între unul de 101 cm și unul de 138 cm, eu consider că diferența e vizibilă. Această alegere se face și în funcție de dimensiunile camerei. În dormitoare nu e nevoie de un model așa de mare, ci e de ajuns și unul de 81 cm. Astfel de televizoare fac parte din serii care oferă și variante mai mici. După cum am mai spus-o, generațiile noi oferă dotări mai bune și una dintre ele este rezoluția 4K, și sincer, conținutul media de pe internet nu e încă așa de avansat dar cu timpul va fi.

Are un tuner TV performant, player multimedia integrat, porturi USB numeroase și destule HDMIuri. Acest sistem de operare nu e prezent pe orice televizor dar îl recomand deoarece oferă toate opțiunile posibile și chiar și aplicații numeroase care pot fi instalate pe el. Spațiul intern de 8GB pare a fi de ajuns pentru aplicații dar utilizabil e ma puțin.

Plusuri: are interfață destul de ușor de făcut, design elegant, calitate video decentă, preț atractiv.
Minusuri: nu are imagine 4K.

Dacă ar fi avut imagine 4K prețul acestui Philips 55PFT5500/12 ar fi fost mai piperat deoarece o imagine 4K e de 4 ori mai detaliată decât una FullHD. Modelul de sus arată ca și cel de jos doar că unele caracteristici pot să difere, dacă e vorba de o generație diferită. Cu cât e mai nou acel model, cu atât are tehnologii mai avansate și refresh-ul e mai mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu