≡ Meniu

Philips 55PUH4900/88, televizor 4K

Philips 55PUH4900/88 e un televizor al anului 2015 care vine dotat cu rezoluție 4K (3840×2160 pixeli), tuner digital dublu și cu multe porturi.
Din păcate nu vine cu soft smart, dar dacă vreți sistem de operare Android pe el atunci puteți să vă cumpărați un player multimedia cu așa ceva.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar costul mic de achiziție e datorat în principal lipsei unui soft smart.
Poți vedea că televizorul are un design ușor diferit de cel al altor Philips-uri. Mai precis piciorul numit Edge creează un efect de zici că TV-ul ar pluti.

Philips 55PUH4900/88, televizor 4K

Ecranul acestui model e unul de 139 centimetri și eu zic că e unul suficient de mare pentru rezoluția cu care e dotat (4K). Pentru a conecta diverse aparate avem la dispoziție 3 porturi HDMI și două USB-uri printre altele arhicunoscute. Tunerul digital e unul dublu, iar pentru a evita orice confuzie trebuie spus că precum alte televizoare acesta are doar o intrare antenă.
Designul televizorului e unul special, dar dacă nu vă place cum arată piciorul atunci puteți alege să montați aparatul pe un perete prin intermediul unui suport Vesa 400×200.
Precum alte branduri și la acesta imaginea e una îmbunătățită software prin Micro Dimming.
Chiar dacă acest model nu vine cu un software avansat, are în el un player pe USB care poate reda mai multe tipuri de fișiere multimedia.

Pro achiziția modelului acesta ar fi costul de achiziție mic, că are o rezoluție destul de mare, imaginea de calitate bună și că nu e greu de folosit. Că are 3 porturi HDMI e un lucru bun întrucât în acest fel o să poți conecta mai multe aparate la el.
Contra ar fi lipsa porturilor de rețea. Acest neajuns poate fi compensat de achiziția unui media player cu porturi de rețea și cu sistem de operare Android de aici.

Deci, dacă vrei un televizor care să nu doar arate bine, ci care să afișeze filme la cea mai bună calitate posibilă atunci modelul acesta ar fi o soluție pentru tine. Cu el poți să te uiți la filme HD, Blu-ray și 4K.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu