≡ Meniu

Philips 55PUH6101/88, televizor 4K cu Android

Televizorul Philips 55PUH6101/88 e un model Smart pentru că are sistem de operare Android instalat. Fiecare brand a optat pentru un sistem de operare diferit, doar că acesta a ales Android care mi se pare destul de reușit. Interfața e diferită la fiecare versiune și așa e la toate fie că e vorba de WebOS, Tizen ori Firefox. E foarte important ca televizoarele să avanseze deoarece telefoanele sunt tot mai performante, în sensul că au chiar și ecran 4K. Nu e nevoie să-l puneți pe perete deoarece designul e destul de Slim și piciorușele sunt subțiri și ele.

Alternativele sunt destul de multe deoarece sunt multe serii lansate pe piață și poate că aveți și alte branduri preferate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 55PUH6101/88, televizor 4K cu Android

Poate fi folosit ca monitor pentru consolă sau se poate viziona conținut media de pe un media player. Bineînțeles, puteți folosi PC-ul ori un laptop pentru a reda filme dacă vă rezumați doar la cabluri. Orice televizor performant are interfață USB pentru conectarea unui stick sau HDD extern, deci puteți spune adio cablului HDMI.

Nu voi face o listă cu toate porturile sale deoarece o mare parte dintre ele le știți deja de la alte modele similare. În general, doar numărul de HDMI-uri și USB-uri diferă, iar cele Smart au și tehnologie Wireless. Caracteristicile speciale sunt următoarele: Miracast, HbbTV, SimplyShare, Pauză TV, înregistrare USB, YouTube și Social TV. Cu trecerea timpului, televizoarele 4K se mai ieftinesc deoarece sunt lansate în fiecare an tehnologii de imagine mai bune.

Plusuri: are o imagine destul de clară și detaliată, calitatea audio superioară, interfață Smart, destule funcții speciale.
Minusuri: nu sunt la acest preț.

Philips 55PUH6101/88 are un preț destul de mare, motiv pentru care e poziționat destul de bine pe piață. Cu alte cuvinte, nu sunt multe televizoare care să arată atât de bine, să aibă Android și imagine 4K. Bineînțeles, televizorul oferă mult mai multe, dar unele dotări au devenit oarecum standard pe noile generații. Am pus o prezentare cu un model care arată la fel și poate sunteți mai hotărâți în ceea ce privește televizorul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu