≡ Meniu

Philips 55PUS6401/12, televizor cu Ambilight 2

Televizorul Philips 55PUS6401/12 face parte dintr-o serie destul de avansată – PUS 6401, iar dacă nu vă place că e prea mic, atunci optați pentru o altă serie. Unele serii nu oferă variante prea multe și cea mai mare variantă poate fi una de 139 cm, de exemplu. mi se pare normal deoarece nu poți pune același sistem audio și același refresh pe un model mic și unul de 2-3 ori mai mare. Televizoarele mari cum e cel de jos, au nevoie de un sistem audio de cel puțin 20W și se adresează celor care au o sufragerie mare.

Acest televizor nu costă cât un model Non Smart și nici nu prea veți găsi multe televizoare 4K fără sistem de operare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 55PUS6401/12, televizor cu Ambilight 2

E vorba de un televizor recent lansat și care impresionează la toate capitolele. Sunet e foarte clar și puternic, iar tehnologiile audio au un rol destul de important în acest sens. Nu cred că ar trebui să optați pentru un sistem audio suplimentar. Seriile mult mai scumpe și care oferă variante chiar de 65 de inci, oferă ieșire audio de 40W și chiar subwoofer integrat.  Acesta poate fi pus pe o comodă cum se vede în poza de sus sau chiar în clipul de mai jos.

Sunt destul de multe caracteristici speciale la acest model și pot spune că sunt cam aceleași ca și la restul modelelor din același buget. Totuși, o generație mai nouă de televizoare oferă caracteristici tehnice standard mai bune, motiv pentru care nu merită să alegeți o variantă din generația anterioară.

Plusuri: are caracteristici tehnice foarte bune, Quad Core, Ambilight 2, calitate video superioară, multe porturi, Android.
Minusuri: nimic.

Televizoarele Smart sunt tot mai dotate, astfel că Philips 55PUS6401/12 impresionează la toate capitolele. Am pus clipul de mai jos pentru a vă face o idee mai bună despre acest model și cum arată noapte în sufragerie. Cea mai avansată e Ambilight 4 care e disponibilă pe toate cele 4 laturi ale televizorului, dar nu e nevoi la un model ca cel de sus, ci doar la variantele mari.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu