≡ Meniu

Philips 55PUS6501/12, televizor LED de 139 centimetri

Philips 55PUS6501/12 e unul dintre cele mai noi televizoare ale celor de la Philips dotat cu sistem de operare Android, ecran de 55 inci și rezoluție 4K. Precum orice televizor premium de la acest brand, modelul 55PUS6501 vine cu Ambilight, adică cu lumină ambientală.
Un televizor precum acesta se adresează celora interesați de un aparat cu care să „savureze” divertisment din multiple surse (de pe dispozitive externe, internet sau de la cablu).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care se va descurca formidabil în orice situație. Am pus alături o poză pentru a vedea cum arată acest model, iar la final e un videoclip destul de reușit care vă prezintă cum rulează filmele.

Philips 55PUS6501/12, televizor LED de 139 centimetri

Caracteristici importante la acest model ar fi ecranul de 139 centimetri cu rezoluție 3840×2160 pixeli, multitudinea de porturi (4 HDMI-uri, 3 USB-uri etc) și triplul tuner digital (DVB T2/C/S2). Pentru a viziona posturi TV la calitate HD aveți nevoie de un abonament specific și de un card CI+ care se bagă în slotul CI+ cu care e dotat TV-ul.
Chiar dacă are un ecran mare de 55 inci, consumul de curent e unul minimal deoarece e de 105W. Eu zic că acesta ar fi unul dintre avantajele achiziției unui aparat LED.
Aspectul e unul plăcut cu ramă nu prea mare și cu televizorul de culoare gri.
Softul e unul dintre punctele forte ale acestui model deoarece e vorba despre Android 5.1. Evident că e vorba despre un soft extensibil cu aplicații și jocuri.

Punctele forte ale unui astfel de model ar fi că nu are un preț prea mare, disponibilitatea wireless, sistemul de la Google, că poate fi montat pe un perete (aici găsești suporturi TV ieftine).
Contra achiziției ar fi că acest model nu are suport 3D, dar știm cu toții că nu e prea util întrucât nu cred că vă interesează prea mult filmele 3D.

Deci, dacă ești interesat de un televizor modern cu cele mai multe dotări posibile pe piață atunci acest PU 6501 ar fi recomandarea mea.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată televizorul din seria PU6501.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu