≡ Meniu

Philips 55PUS7101/12, televizor 4K cu Ambilight

Televizorul acesta numit Philips 55PUS7101/12 face parte dintr-o serie destul de interesantă – 7100, iar pentru a vă face o idee am pus clipul de la final. Nu găsesc motive pentru a nu vi-l recomanda, însă prețul poate fi singurul obstacol. Nu oricine e dispus să dea atâta pe un televizor chiar dacă prețul e justificat de acele tehnologii incorporate. Nici nu cred că veți mai găsi televizoare FullHD cu ecran mai mare de 50 de inci, iar calitatea oferită e de 4 ori mai bună (cu condiția ca filmul să fie corespunzător).

Dacă nu vă place cum arată ori poate că nu aveți un buget suficient de mare, se poate alege fie un model dintr-o altă serie ori unul de la un alt brand.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 55PUS7101/12, televizor 4K cu Ambilight

Are tehnologie de imagine tot LED și e destul de populară, nici nu cred că există alta mai bună. EXistă televizoare OLED însă acelea sunt destul de scumpe și iasă în evidență prin designul subțire. E vorba de gama 2016, de aceea are și o versiune de Android ceva mai nouă – 5.1 Lollipop. E destul de similar cu ce puteți vedea pe gadgeturile mobile însă interacțiunea e diferită.

Imaginea e destul de mare – 139 cm, cu o rezoluție de tip 4K, însă calitatea video e dată și de tehnologiile care o însoțesc: Micro Dimming Pro,
Perfect Natural Motion, Pixel Precise Ultra HD. Orice Smart TV performant dispune de porturi numeroase dar și diversificate pentru a putea conecta cam orice sau oricâte la acesta. Tehnologia WiFi e necesară pe orice televizor performant pentru a vă conecta fără fir la internet.

Plusuri: porturi numeroase, poate fi montat pe perete, Android, tehnologie Ambilight, tuner TV performant, imagine 4K și sunet puternic.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Philips 55PUS7101/12 nu poate fi comparat cu orice televizor și cred că se poate vedea din poza de sus ori din clipul de jos. Designul e impresionant și probabil pentru că are acele piciorușe argintii subțiri, iar rama e îngustă. Chiar nici nu ar mai trebui montat pe perete, deoarece îți dă impresia că ecranul plutește.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu