≡ Meniu

Philips 55PUS7909, televizor 4K cu Ambilight și ecran de 140 cm

Philips 55PUS7909 e un televizor destul de mare și care face parte dintr-o serie foarte reușită deoarece are Ambilight și Android. Mai precis, se proiectează culori pe perete care au legătură cu imaginea televizorului. Astfel, se creează impresia că imaginea e mai mare, dar defapt e vorba de acea tehnologia care a mai avansat în timp. Inițial, această tehnologia costa în puține culori și era foarte rară, dar și acuma doar acest brand o  oferă pe unele televizoare. E bine că nu s-a renunțat la ea deoarece mi se pare interesantă.

Experiența e una diferită dacă nu chiar mai bună decât cea de la cinema, în special, cu un ecran de 140 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 55PUS7909, televizor 4K cu Ambilight și ecran de 140 cm

E un LED nou și care l-aș lua pentru sufragerie și poate că aș opta pentru un suport de perete. Tehnologia 3D nu e la fel de populară ca și cea 4K, iar pentru cei ce nu știu, e vorba de o imagine de tip 2160p (cât patru imagini 1080p). Sunetul e puternic cu difuzoare de 15W+10W și toate acele tehnologii. Playerul integrat poate reda diverse formate media (foto, audio și video) dar se poate folosi și internetul pentru conținut sau un laptop a media player extern. Numărul de porturi e mare și așa e la televizoarele Smart.

Ca și caracteristici speciale, televizorul oferă: tehnologie Ambilight cu 2 laturi, mod jocuri, Android 4.2 Jelly Bean, spațiu de 1/6 GB pentru aplicații, multe aplicații preinstalate, telecomanda specială cu tastatură, pauză/înregistrare TV, căutare vocală, detectare automată accesorii de la acest brand etc.

Plusuri: multe caracteristici speciale, design elegant, Ambilight, Android, 600 Hz și tehnologia 3D.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

Philips 55PUS7909 e de 140 cm și se poate calcula ușor dacă știți câți inci are ecranul. Toți producătorii aleg un astfel de nume pentru ca utilizatorii să-și poată facă o idee. Din clipul de jos vă puteți face o idee despre el dar și despre cum arată interfața. Personal, Androidul mi se pare cel mai avansat și e prezent pe multe dispozitive. Cred că viitorul e al Androidului deoarece cam toți ați folosit un telefon sau o tabletă, dar și așa nu e nevoie de multe cunoștințe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu