Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 65PUS7101/12, televizor Smart 4K cu Ambilight

Televizorul Smart Philips 65PUS7101/12 e unul dintre puținele televizoare care oferă o experiență unică de vizionare. Mă refer la tehnologia Ambilight care e prezentă doar pe televizoarele de ultimă generație de la acest brand, iar aceasta poate reproduce culorile pe mai toate laturile televizorului (aceasta depinde de serie). La acesta e vorba de Ambilight 3, care e de ajuns și doar varianta pe două laturi nu mi se pare chiar atât de atractivă. Seria PUS7100 vine cu numeroase variante – de la 123 cm la 189 cm, iar diferența de diagonală e evidentă. Nu cred că există vreun posesor al acestui televizor care să nu fie mulțumit.

E foarte important ca un televizor Smart 4K să aibă un procesor Quad Core ori chiar mai bun, pentru ca anumite aplicații și funcții să funcționeze perfect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 65PUS7101/12, televizor Smart 4K cu Ambilight

Poate fi folosit pentru a juca jocurile preferate de pe consolă sau PC, dacă nu aveți deja un monitor performant 4K pentru ele. Sistemul audio e satisfăcător pentru o cameră spațioasă și pot spune că puteți avea cinema-ul la voi acasă. Lista de tehnologii de sunet și imagine e lungă și nu văd de ce să o mai prezint deoarece un brand cunoscut oferă doar ce e mai nou pe piață pentru această serie. Totuși seria PUS 8600 e cea mai avansată de la ora actuală dar nu e mare diferență între cele două.

Nu mai există televizoare noi cu tehnologie WiFi Ready, toate au WiFi integrat pentru a se renunța la adaptoare, dar mai există și varianta cu cablu LAN. Un televizor mare are și un consum pe măsură dar e mic dacă ne gândim la faptul că e cât patru televizoare de 81 cm, de aceea poate vă gândiți să-l puneți pe perete.

Plusuri: arată foarte bine, tehnologia Ambilight, performanțe ridicate la toate capitolele, dotări bune, Android și e oferită acea tastatură (ideală pentru navigare deoarece are și touchpad).
Minusuri: nimic.

Dacă nu v-ați convins că Philips 65PUS7101/12 reprezintă singura soluție pentru sufragerie voastră, atunci vă recomand clipul de la final. Chiar dacă nu are o telecomandă Smart, puteți folosi telefonul pentru anumite funcții și o tastatură wireless pentru restul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu