≡ Meniu

Philips 65PUS7120/12, televizor cu Ambilight și diagonală de 164 cm

Televizorul Philips 65PUS7120/12 arată foarte bine și designul elegant se datorează finisajului pe argintiu. Rama e destul de îngustă deci nu mai are sens ce culoare îi. Stativul e diferit față de ce am văzut până acuma și oferă o stabilitate mai bună televizorului. Din lateral se observă că e destul de slim și așa trebuie să fie iar tehnologia Ambilight parcă mărește imaginea deja existentă.

Alternativele pot fi variante mai mici ori fără Ambilight și cam fiecare serie vine cu variante diferite (diagonale mai mici sau mai mari). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 65PUS7120/12, televizor cu Ambilight și diagonală de 164 cm

Acest LED e destul de nouă și e unul care are tehnologie 3D. Imaginea impresionează deoarece are rezoluție 3840 cu 2160 pixeli și se mai numește 4K ori Ultra HD. Rata de refresh e foarte importantă și la acesta e de 800 Hz. Cu siguranță, veți observa că nu e cea mai bună rată de refresh dar e de ajuns pentru un astfel de model.

Are un tuner TV de tip DVB-T/T2/C/S/S2 care e cel mai bun și nu știu dacă vă veți folosi de el. Spun asta deoarece puteți naviga pe web, aveți acces la conținut media online, jocuri etc. Dacă nu aveți deja o tabletă, un televizor Smart mi se pare destul de bun.

Tehnologiile și funcțiile speciale pot fi incluse la capitolul plusuri: Ambilight 3, memorie internă de 16GB, Quad Core, WiFi Direct, multe funcții speciale de la Philips și altele. Cât timp are Android, televizorul are nevoie de spațiu intern pentru aplicații și jocuri. Sistemele de operare pot diferi de la un brand la altul.

Plusuri: tehnologia Ambilight pentru modul 3D, calitate 4K (ca să iasă în evidență e nevoie de conținut 4K), ochelari 3D incluși, refresh bun și imagine 4K.
Minusuri: nu sunt.

Philips 65PUS7120/12 e destul de mare pentru un dormitor dar chiar și pentru orice cameră mai mică. Acest gen de televizor se pune în sufragerie în special dacă aveți un sistem de iluminare mai special. Acest televizor arată bine atât pe perete cât și pe o măsuța TV, dar eu l-a pune pe perete deoarece ar ocupa mai puțin spațiu în sufragerie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu