≡ Meniu

Philips 65PUS9109/12, televizor Smart cu Android și Ambilight

Televizorul Philips 65PUS9109/12 face parte dintr-o serie destul de cunoscută și care nu mai are nevoie de nici o introducere. E vorba de seria 9100 care pare a fi cea mai bună soluție. Nu vă de ce v-ați îndrepta atenția către un alt brand sau o variantă și mai mare. Acesta e cât patru televizoare de 81 cm, iar imaginea sa e una corespunzătoare – 4K. Ceva mai impresionant e sistemul de operare – Android 4.2.2, care nu e prezent pe multe televizoare dar se pare că va fi deoarece are o interfață plăcută și mulți utilizatori au telefoane cu Android. Deci sunt oarecum familiarizați cu interfața și meniul de setări.

Există televizoare cu software diferit și care pot fi mai ieftine, dar când vreți un televizor din segmentul de vârf, acesta e cel ideal. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 65PUS9109/12, televizor Smart cu Android și Ambilight

Are cele mai bune caracteristici tehnice de pe piață, poate doar la partea de sunet se putea mai bine, dar mi se pare satisfăcător. Mă refer la sistemul audio de 50W cu subwoofer, imagine 4K cu1000 Hz, diagonală de 164 cm și altele. Cele anterior menționate sunt cele care contează și sunt foarte importante. Tunerul TV e unul de ultimă generați dar nu prea contează deoarece e un televizor care-l veți folosi pentru redare media și nu neapărat pentru viziona de posturi TV.

La capitolul conectivitate, televizoarele Smart impresionează și deci funcționalitatea e una superioară. Are tehnologii wireless, porturi HDMI, USBuri etc. Dacă nu aveți un router wireless, puteți conecta un cablu de rețea pentru a avea acces la internet. Are și alte caracteristici: Ambilight cu 4 laturi, procesor Hex core, Android 4.2 Jelly Bean, aplicații preinstalate, telecomandă specială, cameră integrată etc.

Plusuri: multe caracteristici speciale, acceptă gesturi, imagine detaliată și clară – 4K, Ambilight, tehnologie 3D, ecran mare, redare media USB, aplicații etc.
Minusuri: nu e foarte ieftin.

Philips 65PUS9109/12 poate fi bun pentru cei care nu mai vor periferice sau gadgeturi alături de acest televizor (are multe tehnologii incorporate). Clipul de jos e unul dintre multele prezentări ale seriei, din care vă puteți face o idee.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu