≡ Meniu

Philips 75PUS7101/12, televizor cu Ambilight și sunet de 30W RMS

Una dintre cele mai bune serii oferite de Philips e PUS7100 deoarece e vorba de cea mai recentă generație de televizoare, iar Philips 75PUS7101/12 este cel mai mare din serie. Cred că primul lucru care va atras a fost acea tehnologie de iluminare a celor 3 laturi ale televizorului -Ambilight. Această tehnologie e prezentă doar pe televizoarele acestui producător și cred că arată extraordinar în orice sufragerie, în special dacă aveți un perete cu piatră reconstruită sau cărămidă aparentă.

Poate că varianta de 75 inci e cea mai costisitoare, dar merită. Pe de altă parte puteți alege varianta de 123 cm care costă de 4 ori mai puțin ori cea de 139 cm care costă de 3 ori mai puțin :). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 75PUS7101/12, televizor cu Ambilight și sunet de 30W RMS

Bineînțeles, o experiență cinematografică o veți avea doar cu un televizor mare și cu unul modest, mai puțin cu un video-proiector. Am pus o poză în partea de sus ca să vă faceți o idee și o prezentare video a acestei serii, în care sunt prezentate principalele caracteristici/dotări.

Un televizor bun trebuie să aibă o imagine foarte clară și sunet puternic, iar la acesta chiar nu am avut se să-i reproșez. De aceea și o variantă mai mică a aceleași serii poate fi luată în calcul, deoarece sunt diferențe foarte puține. Cele mai bune Smart TV-uri de pe piață sunt cele cu sistem de operare, iar la acesta e vorba de Android care e popular pentru că e prezent pe multe gadgeturi mici. Bineînțeles, nu vi se oferă aceeași interfață dar tot una simplă, prietenoasă și cu multe opțiuni.

Plusuri: ecran superb, Ambilight dă un plus de eleganță televizorului, sonorizare excelentă, Android, acea tastatură și designul.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Philips 75PUS7101/12 e aproape cât o fereastră iar calitatea oferită depinde și de conținutul pe care îl redați. La ora actuală, sunt destul de multe clipuri pe Youtube dar și filme la această calitate, pentru a le viziona. Pentru cei care nu sunt convinși că nu merită să alegeți o serie și mai scumpă cum e PUS8600, am pus clipul de prezentare de mai jos:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu