≡ Meniu

PNI HD77D, tabletă ieftină cu ieșire HDMI

Tableta PNI HD77D e una destul de interesantă și se poate observa din poza de jos că are cameră frontală în partea dreaptă, unde se află și butoanele clasice ale unei tablete. Dacă nu aveți un producător favorit sau nu vreți ceva mai mare, cred că e o tabletă decentă.

Tabletele sunt tot mai ieftine și producătorii mai cunoscuți preferă să ofere ceva în plus (performanță, Android nou, dotări) decât să le ofere la un preț inferior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

PNI HD77D, tabletă ieftină cu ieșire HDMI

Procesorul acestui gadget e unul destul de bun și cred că putea fi mai bun. Adică în loc să fie un Dual Core, să fi fost un Quad Core cu placă video ceva mai bună. Depinde pentru ce o vreți, dar e bine să fie peste așteptări deoarece are multe aplicații și funcționalitate ridicată. Ecranul de 7 inci e unul cu imagine de 1024 cu 600 pixeli.

Memoria RAM e una de 1GB și e la o frecvență decentă. Deci multitaskingul e bun și multe aplicații nu consumă mult. Pentru fișiere media, există carduri de memorie destul de mari. Camera frontală e foarte bună deoarece are un senzor ceva mai mare – 2MP, astfel că puteți socializa mai bine. Ca și conectivitate are ieșire HDMI cu care puteți conecta un televizor sau un monitor. Nu are 3G dar nici nu are sens deoarece aveți nevoie de o cartelă SIM iar viteza nu e așa mare. Autonomia de lucru nu e foarte mare și e mai bună dacă alegeți o luminozitate scăzută, nu folosiți tehnologii wireless și nu o solicitați cu jocuri 3D.

Plusuri: are ecran IPS, ieșire HDMI, preț foarte bun și butoanele sunt așezate destul de bine.
Minusuri: nu prea sunt.

PNI HD77D nu se poate compara cu orice tabletă, dar la un așa preț nu puteți avea pretenții mari. Nu e chiar așa de nouă deoarece nu are cel mai bun Android dar și acela necesită un hardware mai bun. Dacă vreți fluiditate, vă recomand o tabletă mai scumpă și nu trebuie să fie neapărat de la un brand foarte cunoscut.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu