≡ Meniu

PNI MiniX NEO X8-H Plus, mini PC UHD

PNI MiniX NEO X8-H Plus e un media player cu suport 4K destinat celora care vor o soluție cu care să se uite la filme 1080p și 4k. Vine cu soft Android 4.4, iar pentru control are telecomanda Airmouse Minix NEO A2 Lite sau Minix M1 (telecomanda depinde de variantă). Mi-aș fi dorit să vină cu Android 5, dar este bine și așa.
Un mini PC precum acesta se adresează celora care nu au un televizor smart ori care nu are un soft pe placul lor.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat excelent pentru orice, inclusiv pentru jocuri. Asta pentru că Android e un sistem de operare care nu suportă doar aplicații, ci și jocuri.

PNI MiniX NEO X8-H Plus, mini PC UHD

Pe partea hardware acest player se poate lăuda cu procesor quad core (model Amlogic S812), 2GB memorie RAM și spațiu de stocare de 16GB. Normal că spațiul intern nu e suficient și de aceea aparatul suportă carduri SD și harduri externe.
Softul e unul din cele mai bune de pe piață, el având suport pentru XBMC. Acest XBMC e un media center pe care l-am testat însă nu pot spune că e pe placul meu deoarece e cam greu de folosit.
Televizoarele nu vin cu cablu HDMI, dar acest aparat are așa ceva pentru conectarea la un TV. De asemenea are și cablu USB.
Dacă tot am zis de porturi, trebuie să spun că acest aparat e dotat cu Gigabit Ethernet și cu wi-fi ac.

Avantaje ale achiziționării unui astfel de mini calculator ar fi că vine cu un OS avansat, că acest OS poate fi extins cu apps, utilizarea deloc complicată, că are hardware bun și că poate fi montat ușor.
Contra achiziției ar fi costul de achiziție cam mare.

Deci, dacă te interesează unul dintre cele mai bune playere de pe piață atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea.
Aspectiv se prezintă bine, iar softul are o interfață foarte bună care poate fi schimbată cu ce launcher vrei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu