≡ Meniu

PNI MK80 Rikomagic, player Octa Core

Pentru cei interesați de un media player rapid care să aibă un procesor rapid și Android 4.4 le recomand acest PNI MK80 Rikomagic. Poate că v-ați fi așteptat să vină cu sistem de operare Android 5, însă 4 e mai stabil în acest moment și de aceea au mers pe această variantă.
Un aparat precum acesta se adresează celora care au un televizor mare cu rezoluție 1920×1080 pixeli, dar care nu are soft smart. Cu un mini PC precum acesta o să poți vedea filme de pe stream, să te joci jocuri Android ori să te uiți la clipuri Youtube.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care nu costă deloc mult și care poate fi utilizat cu succes pentru diverse sarcini.

PNI MK80 Rikomagic, player Octa Core

Pe partea de specificații se poate lăuda cu procesorul AllWinner A80 care e de tip octa core, cu cei 2GB memorie RAM și cu spațiu de stocare de 16 giga. Aceste specificații sunt similare cu cele ale altor player-e RKM care au apărut pe piață în această perioadă.
Pentru conectarea aparatului la net vă puteți folosi de portul LAN ori de cel wi-fi (are wireless integrat).
Dacă vreți să conectați aparatul la TV fără bătăi de cap atunci trebuie să știți că aparatul vine cu toate cablurile de care aveți nevoie. De recomandat ar fi ca televizorul să fie unul cu HDMI.

Avantaje ale achiziționării unui aparat precum acesta ar fi costul mic, raportul dintre calitate și preț care e foarte bun, că vine de la un brand cunoscut, că are un sistem de operare extensibil și că are multe porturi (inclusiv cablurile necesare).
Singurul dezavantaj ar fi că nu vine cu suport 4K precum PNI MiniX NEO X8-H Plus. Suport pentru această rezoluție ridicată te-ar fi ajutat să poți vedea filme la rezoluție maximă.

De final pot spune că acest player se adresează celora care vor să facă mai multe cu televizorul lor. E extensibil cu diferite programe, iar alături e și un unboxing al aparatului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu