Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

PNI S506, GPS cu Waze

PNI S506 e un sistem de navigație apărut de curând pe piață, iar principalul său avantaj e că are Android, iar datorită acestui lucru puteți instala aplicațiile GPS dorite. Vine cu Waze și Here Maps, iar legat de Waze trebuie știu că nu funcționează offline, deci va trebui să-i dați net prin hotspot de la telefon. Alte aplicații gen Google Maps sau Here Maps suportă mod offline și nu veți avea probleme cu acestea.
Un dispozitiv precum acesta se adresează celora care vor un sistem cu Android care să vie compact și cu un cost mic.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine, e ușor de montat și e fiabil. Vizual nu arată rău, iar launcher-ul e unul simplu cu scurtături către funcțiile sau aplicațiile importante.

PNI S506, GPS cu Waze

Datorită memoriei interne de 8 giga va trebui să cumpărați și un card SD, modelul de față suportând până la 64 de giga.
Ecranul e unul de 5 inci cu rezoluție 800×480 pixeli, iar datorită dimensiunii generoase o să vedeți clar hărțile.
Sistemul de pe telefon e Android 4.4 și e susținut de procesor quad core precum și de 1GB memorie RAM.
Ca o facilitate deosebită ar fi transmițătorul FM care te ajută să pui muzica de pe el pe radio-ul mașinii. E foarte util în cazul în care ai un radio depășit fără USB sau suport *.mp3.
În cazul în care vrei să-l iei cu tine în buzunar trebuie să știi că are o greutate redusă și o baterie care ține vreo 1-2 ore.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi costul mic, că vine cu Android, posibilitatea instalării oricărui program de navigație, că poate reda orice fișier video sau audio și fiabilitatea.
Ca minusuri ar fi bateria cu capacitate mică (oricum trebuie conectat la brichetă), rezoluția mică a ecranului și că Waze nu merge offline (aici e vinovată aplicația).

Acest model nu e mai avansat decât un telefon, dar merită deoarece un telefon e mai scump și dacă-l ții tot timpul în parbriz o să se strice, pe când acest aparat e făcut special pentru a fi ținut în soare. Știu că specificațiile sunt cele ale unui telefon de acum 2 ani, dar te va ajuta să ajungi rapid la destinație și să-ți protejezi telefonul pentru lucruri importante.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu