≡ Meniu

PNI V5 Rikomagic, mini PC Full HD cu Android

PNI V5 Rikomagic e un media player minimal sub forma unui stick USB care înglobează un procesor quad core (RK3288), 2GB RAM și soft Android 4.4. Vine cu toate porturile importante cum ar fi USB, HDMI, LAN și wifi pentru ca tu să poți conecta la el orice aparat.
E destinat persoanelor care au televizor Full HD, dar care nu vine cu soft smart. Nu e la fel de capabil precum un MiniX NEO X8-H Plus (care vine cu suport 4K), dar e mult mai ieftin.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un player stabil deoarece hardware-ul e unul de top, iar softul a fost ales așa încât să furnizeze securitate și să nu sacadeze. Nu a fost ales Android 5 pentru că încă nu e chiar stabil.

PNI V5 Rikomagic, mini PC Full HD cu Android

Pe partea de specificații se laudă cu un procesor Rockchip care are patru nuclee, 2GB memorie RAM și spațiu intern de stocare de 16 giga. Pentru a beneficia de mai mult spațiu ți se pune la dispoziție suport Micro SD și pentru harduri externe pe USB.
Pentru a conecta acest aparat la net poți să te folosești de portul LAN ori de cel wi-fi (este vorba despre ac, adică despre dual band).
Despre un eventual update la Android 5 nu cunosc detalii, dar știu că producătorul furnizează update-uri pentru softul aparatelor sale. Chestia e că vizual cele două versiuni de Android se diferențiază foarte mult și s-ar putea să nu-ți placă versiunea 5. De aceea e bine să rămâi cu 4 deoarece nu se poate face downgrade.

Pentru achiziția unui astfel de aparat ar fi costul de achiziție deloc mare, că vine cu Android, caracteristicile tehnice mult avansate și softul cu suport pentru apps (suportă orice aplicație de Android, inclusiv jocuri). Un alt avantaj pentru RKM V5 ar fi că vine cu cip grafic Mali T764 3D care poate rula orice joc.

Deci, dacă vrei un player care să-ți transforme TV-ul non smart în unul smart atunci îți recomand acest model.
Alături puteți vedea un preview al acestui aparat. E în italiană, dar asemănându-se foarte mult cu româna cred că vei înțelege ce se zice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu