≡ Meniu

Saba 19HDLED, TV 48 cm din 2015

Saba 19HDLED e un televizor al anului 2015 care incorporează tuner digital, porturi HDMI și rezoluție Full HD. Poate nu cunoașteți brandul Saba și de aceea trebuie să vă spun că e vorba despre un brand nemțesc care produce diferite aparate electronice. E un brand cu istorie îndelungată, dar care a dispărut prin anii 90. Televizoarele acestui brand sunt mai mult comercializate în vestul Europei, dar mai nou au fost aduse și în România.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar datorită costului de achiziție foarte mic recomand modelul acesta celora care vor să facă trecerea la televizor plat. Un ecran nu prea mare de 48 centimetri o să vă ajute să puneți aparatul acolo unde doriți, adică în camera copiilor ori în bucătărie.
Dacă vă interesează cum arată atunci acest lucru poate fi văzut din imaginea de alături. Se poate observa că e un televizor cu comenzile poziționate așa încât să poată fi controlat ușor. Aceste comenzi sunt pentru atunci când nu aveți a dispoziție telecomanda.

Saba 19HDLED, TV 48 cm din 2015

Pe partea de specificații acest model e unul care are ecran de 19 inci, rezoluție 1920×1080 pixeli și un aspect al imaginii de 16 pe 9. Pentru a vedea posturi TV la calitate bună acest aparat are și tuner digital dublu, dar pentru a vedea posturi TV la calitate HD vă trebuie și un abonament corespunzător.
Consumul de curent nu e prea mare, fiind de 75W.

Pentru achiziția acestui aparat ar fi că vine de la un brand cunoscut (în trecut), că e foarte ieftin și că e ușor de utilizat (are doar funcții importante).
Contra achiziției ar fi că nu are soft smart, dar puteți conecta un player multimedia la unul dintre cele 3 porturi HDMI.

Deci, în cazul în care te interesează un aparat care să poată fi utilizat pentru vizionarea de filme Blu-ray ori HD atunci acesta ar fi acela. Sunt alternative la el, dar datorită prețului nu are competiție.
Faptul că are rezoluție Full HD nu e chiar așa de important deoarece diagonala e una mică și de la o anumită distanță nu o să vedeți diferența dintre HD și Full HD.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu