≡ Meniu

Saeco Incanto HD8917/09, espressor pentru 4 tipuri de cafea

Saeco Incanto HD8917/09 e un aparat de tipul espressor cu care poți prepara până la 5 tipuri de cafea. Se poate prepara clasicul espresso (normal și lung), cappuccino și latte macchiato.
E un model de top întrucât vine cu o presiune de 15 bar, iar datorită acestui lucru toată roma e scoasă din cafeaua măcinată.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat premium alimentat cu cafea boabe și care scoate o băutură excelentă.

Saeco Incanto HD8917/09, espressor pentru 4 tipuri de cafea

Caracteristici principale

Râșnița din dotare e una ceramică, iar avantajul principal e măcinarea perfectă și că avem cafea care-și menține calitatea (nu are acel gust de ars). Nu e doar ceramică, ci poate fi setată pe 5 setări ajustabile întrucât fiecare băutură are nevoie de cafea la o anumită granulație.
Ca oricare aparat care prepară mâncare ori băutură cu apă și acesta are filtru de apă. În cazul acestui mode e vorba de Aqua Clean și trebuie schimbat o dată la 3 luni. Un astfel de filtru filtrează apa așa încât să fie curată (fără impurități).
Materialele utilizate la acest aparat sunt unele de calitate, mai exact nu e folosită doar ceramică, ci boilerul e unul cu înveliș din inox și aluminiu. Spre deosebire de alte boilere acesta e unul cu încălzire rapidă pentru că cei de la Saeco știu că timpul dvs. e prețios.
Întreținerea aparatului e una fără bătăi de cap deoarece are ciclu de curățare automată. Astfel, aparatul are o durată de viață mare.
Are și rezervor pentru lapte, iar acesta poate fi detașat ca dvs. să-l puteți pune în frigider.

Pro și contra

Pro achiziția acestui model ar fi că vine de la un brand de top (Philips Saeco), că e un produs premium, băutura de calitate și aspectul plăcut.
Poate că singurul punct contra ar fi că vine la un preț cam mare, dar o să vă recuperați banii prin băutură de calitate.

Deci, dacă sunteți interesați de un aparat automat de făcut cafea atunci modelul acesta ar fi unul excelent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu