Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Saeco Poemia HD8425/19, model manual cu 15 bar

Saeco Poemia HD8425/19 e pentru cei în căutarea unui aparat cu care să facă espresso de cea mai bună calitate. Poți prepara și cappuccino, iar alimentarea se poate face cu pad-uri (pod-uri/ESE – Easy Serving Espresso) sau cafea măcinată. Unii se orientează înspre aparate cu 3 bari, dar eu recomand acest model întrucât are 15 bari așa încât scoate toată aroma din pod.

Modelul HD8425/19 de la Saeco are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine de la un brand cu reputație. Dacă nu știați, Saeco e al Philips, iar din această cauză beneficiem de un aparat de la un brand european.

Saeco Poemia HD8425/19, model manual cu 15 bar

Pro

E bine că Saeco HD8425/19 poate fi alimentat cu pad-uri și cafea măcinată. Uneori găsești mai repede cafea măcinată decât pad-uri, dar acestea din urmă pot face o băutură mai bună.
Poți face două cești de cafea în același timp, iar în acest fel partenerul dvs nu va trebui să aștepte prea mult.
Uneori nu poți bea espresso-ul prea repede, iar din această cauză o să te ajute plita cu menținere la cald.
Are funcție de spumare, iar acest lucru e foarte util pentru cei interesați de o băutură completă.
Brandul e unul ok. Inițial Saeco e un brand italian, dar fiind cumpărat de Philips putem spune că e un brand olandez. Dacă alți producător fac de la aspiratoare la râșnițe de cafea, Saeco face doar aparate de cafea… încă din 1981.

Contra

E un model manual, iar acest lucru ar fi singurul neajuns. (Poate că n-ar fi stricat ca aparatul să poată prepara mai multe tipuri de băuturi.)

Verdict

Pentru cei interesați de un model premium acest model ar fi recomandarea mea.
Eu zic că o să fiți mulțumi de aparat, însă depinde foarte mult și de cum preparați cafeaua, adică lungă sau scurtă. Un alt lucru important e să folosiți cafea proaspăt măcinată.
O alternativă ar fi Saeco Poemia HD8427/19 întrucât e un model cu aceleași caracteristici, dar e din inox.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu