≡ Meniu

Saeco Poemia HD8427/19, espressor manual

Saeco Poemia HD8427/19 e un aparat de tipul espressor manual cu o presiune de 15 bar și capacitate pentru două cești. E un model profesional, adică se adresează celora care vor să-l folosească în scopuri comerciale, dar au un buget restrâns.
De acum poți beneficia de un espresso extraordinar și acasă cu acest model. Poate te întrebai cum sau cu ce fac cei din diferite localuri o băutură așa de bună, iar acum ai găsit răspunsul.

Acest Poemia nu costă mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul deosebit de eficient.

Saeco Poemia HD8427/19, espressor manual

Niște caracteristici care probabil că te interesează sunt pompa de 15 bari, încălzitorul de cești, posibilitatea de alimentare cu diferite feluri de cafea precum și altele.
Acest espressor model HD8427/19 poate fi alimentat cu ESE sau cafea măcinată. ESE reprezintă niște discuri cu cafea sau pad-uri de cafea.
Ceștile pot fi depozitate pe aparat, iar ăn acest fel vor fi preîncălzite așa încât aroma să se elibereze mai bine.
Mai toate espressoarele moderne au 15 bari, iar această presiune ridicată asigură extragerea completă a întregii arome.
Când băutura e gata există un filtru special pentru cremă care vă ajută să puneți acel stat cremos delicios de durată. Acesta e numit și dispozitiv de spumare.

Pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine de la un brand cu reputație, că e ieftin (unul dintre cele mai ieftine dispozitive profesionale), capacitatea pentru două cești și că are plită pentru menținere la cald. Nu mai pun la socoteală că băutura e na extraordinară.
Contra ar fi că nu e automat. (Ceva automat e Incanto HD8917/09, dar cred că vedeți și diferența de preț care e 3x.)

Contra

Deci, dacă ești interesat de un aparat de făcut cafea de calitate superioară atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Despre brandul Saeco trebuie știut că de prin 2009 e deținut de Philips. Saeco e original din italia, iar Philips sunt olandezi. În acest fel beneficiem de un aparat de calitate europeană.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu