≡ Meniu

Samsung 24H4003, televizor LED de 61 cm

Televizorul LED Samsung 24H4003 e unul Non Smart care merită încercat și care nu e foarte scump. Din poza de jos se poate observa că e vorba de generația 2014 și care arată decent. Prețul mi se pare acceptabil dar cu timpul, acest televizor se va mai ieftini deoarece nu e FullHD. Pe viitor cam toate televizoarele vor fi cel puțin FullHD deoarece televizoarele UltraHD tind să o predomine. Cam 50% din piața televizoarelor o reprezintă cele cu imagine 2160p.

Chiar dacă nu are prea multe dotări speciale, merită încercat în special că e oferit de un brand foarte bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 24H4003, televizor LED de 61 cm

Pe partea de imagine are: iluminare LED, diagonală de 61 cm, imagine HD, aspect lat, 100 Hz, mod film etc. Sunetul e destul de bun pentru un model așa de mic și nu e nevoie de difuzoare mai puternice – două de 10 W. Tunerul TV e o variantă clasică și care poate recepționa posturi TV HD. Playerul multimedia integrat are interfață USB și în funcție de televizorul, funcționalitatea diferă.

Pe partea de conectori are: slot CI+, două HDMI-uri, USB 2.0, Scart, și RF in. Dimensiunile sale sunt reduse dar nu e nici prea slim. Arată foarte bine pe negru și finisajele sunt destul de plăcute. Ca și caracteristici speciale are: Dual Core, Auto Power Off, Sleep Timer, ConnectShare Movie, mod Fotbal Basic, EPG și mod jocuri.

Plusuri: are funcție de redare media prin USB, arată bine, procesor Dual Core, refresh de 100 Hz etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung 24H4003 e o alegere destul de bună și care merită cumpărată, iar această serie oferă și soluții cu diagonală mai mare. Un televizor mare e perfect pentru cei care au o cameră mare și pentru economisirea spațiului, se poate folosi un kit de montare. Un astfel de kit nu costă mult dar nici foarte puțin. Nu cred că are sens să vă luați acuma un televizor 4K deoarece e scump și e puțin conținut media pentru ele. Deasemenea, PC-urile care pot rula jocuri la o așa rezoluție sunt scumpe. Chiar și consolele de jocuri trebuie upgradate pentru noile tendințe, iar un televizor 4K trebuie să aibă o diagonală mare că astfel nu prea se văd detaliile

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu